Interesujeme!?!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Mika-80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 14, 2006 11:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Interesujeme!?!

Post od Mika-80 »

Postovani dr. imam sasvim normalan sekret ali je miris malo neprijatan tj.mirise na kiselo samo malao...Interesujeme da li je to normalno ili ne?
Mikaa
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Ja nisam dr ali znam da je normalna vaginalna flora blago kisela, ima pH oko 5. Mozes da odes do ginekologa da ti provere grupu sekreta ali ako imas 'normalan' sekret (tj. providan ili belicast, zavisi od dana ciklusa), nemas svrab, peckanje a miris je oduvek takav onda je to prosto tvoj miris. :)
Mika-80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 14, 2006 11:03 am
Kontakt:

Post od Mika-80 »

hehe :D Ja mislila da ovde odgovaraju samo doktori ali nema veze u svakom slucaju hvala!Htela sam samo da proverim da li je istina da vaginalna flora ako je sve u najboljem redu blago kisela kao sto ti kazes jer je i meni ginekolog rekao da je to sasvim normalno,normalno vama ali meni to malo smeta...ali ako je to moj miris :D :( Onda tu nemogu nista da promenim...priroda je odredila tako...sta cu... :(
Mikaa
Odgovori