Kvrzice na levoj strani vrata

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tinar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 11, 2007 4:42 pm

Kvrzice na levoj strani vrata

Post od tinar »

Duze vreme, sigurno par godina mozda i vise, imam kvrzice na levoj strani vrata ali nikada se nisam zapitala sta je zapravo to, s obzirom da sad imam 20 godina ali uspanicila sam se kad sam pre neki dan osetila prilicno velika ispupcenja, vidljiva u ogledalu, skoro celom duzinom vrata. Mogu da ih napipam min 3-4. S desne strane vrata nemam nista.
Sta bi moglo da bude u pitanju? Citala sam nesto povecanim limfnim cvorovima...
Hvala unapred
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Re: Kvrzice na levoj strani vrata

Post od mamacita »

tinar napisao:Duze vreme, sigurno par godina mozda i vise, imam kvrzice na levoj strani vrata ali nikada se nisam zapitala sta je zapravo to, s obzirom da sad imam 20 godina ali uspanicila sam se kad sam pre neki dan osetila prilicno velika ispupcenja, vidljiva u ogledalu, skoro celom duzinom vrata. Mogu da ih napipam min 3-4. S desne strane vrata nemam nista.
Sta bi moglo da bude u pitanju? Citala sam nesto povecanim limfnim cvorovima...
Hvala unapred
Pa najbolje idite kod lekara zasto bi nagadjali sta je u pitanju!Mozda i nije nista mozda ste samo limfatican tip,ali bolje nek to pregleda jedan lekar
Slika
zzsole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 5:05 pm

Post od zzsole »

Meni je posle takvih pojava na levoj strani vrata, dijagnizovan Hodgin morphus limfom. Zato sto pre kod doktora na analizu krvi, pa ako je povisena sendimentacija - kod specijaliste. HITNO
Danica 21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 10:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Danica 21 »

Svakako idi kod lekara. Mozda nije nista opasno, ja od 8 meseca svog zivota (a sad imam 33 godine) imam izrazene limfne cvorove sa obe strane vrata. Radili su mi razne analize na viruse i nisu nasli nista. Jednostavno su mi objasnili da sam limfaticna osoba. Zato nemoj da se brines ali OBAVEZNO IDI KOD LEKARA!!!!!
Odgovori