Metformin i PCOS

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Bizar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Metformin i PCOS

Post od Bizar »

Da li bi neko mogao da mi pomogne svojim iskustvom ili primerom? Naime, trenutno sam ppod terapijom Siofor od 500mg 3x1, evo već 5 nedelja, ali ciklus nikako da naiđe.. Koliko treba da čekam, i da li je ovo uobičajeno, s obzirom da je moja doktorka uvela lek prve nedelje samo uz večeru, druge uz doručak i večeru, a tek od treće nedelje sam došla do doze od 1500 mg na dan? Ja se dobro osećam, kilaža uz dijetu ide na dole ali ciklus nikako. pa vas molim, ako ima ko ikakvo iskustvo, pišite, hvala unapred...
Cheers Bizzar
andjela_sa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 2:57 pm

Post od andjela_sa »

I ja imam isti problem....PCOS i samim tim diabetis tip 2.......na terapiji sam Sioforom,prvenstveno zbog uvecanih jajnika.Zadnju menstruaciju sam imala 01.02.09 i od tada nista......ni trudnoce ( posto radimo na bebi sa cim doktori nisu saglasni,nemam pojma zasto i nije me ni briga ) a ni ciklusa.........
Odgovori