Nikakav apetit ceo zivot!
Nikakav apetit ceo zivot!
Ovako! imam 22 godine visok sam 2metra a imam samo 72 kilograma. Nikada nisam imao neki apetit i celog zivota sam malte ne jeo na silu jeo na silu. Zadnja 2 meseca uopste nejedem niti mi se trazi da jedem jedem jednom dnevno na silu i to je to. Da li negde u beogradu postoji neki privatni lekar koji bi mogao da mi pregleda zeludac creva i uopste ceo sistem za varenje?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vaš BMI je: 18
"Vi ste mršavi! Kupite sebi nešto za jelo."
Dakle prilicno nizak BMI.
Ti ako jedes 1x dnevno i to na silu, nema sanse da unosis vise od 1000 kcal, sto je alarmantno malo jer je trebi potrebno 2677 kcal i to ako SEDIS po ceo dan. Ako se bavis makar i setanjem treba ti vise, a o sportu da i ne govorimo.
Ako bi se bavio jos i sportom trebalo bi ti: Preporučen dnevni energetski unos: 3678 kcal.
Mozes malo da se edukujes na http://www.studpol.co.yu/Dijetetika.aspx
Savetovalište za dijetetiku studentske poliklinike.
Ima obilje informacija o ishrani.
A mozes i kod njih (ako si student) da odes pa da ti prepisu neki tretman.
P.S. Blago vama bez apetita, ja imam rupu umesto zeludca... pa stalno moram na dijetu

"Vi ste mršavi! Kupite sebi nešto za jelo."

Dakle prilicno nizak BMI.
Ti ako jedes 1x dnevno i to na silu, nema sanse da unosis vise od 1000 kcal, sto je alarmantno malo jer je trebi potrebno 2677 kcal i to ako SEDIS po ceo dan. Ako se bavis makar i setanjem treba ti vise, a o sportu da i ne govorimo.
Ako bi se bavio jos i sportom trebalo bi ti: Preporučen dnevni energetski unos: 3678 kcal.
Mozes malo da se edukujes na http://www.studpol.co.yu/Dijetetika.aspx
Savetovalište za dijetetiku studentske poliklinike.
Ima obilje informacija o ishrani.
A mozes i kod njih (ako si student) da odes pa da ti prepisu neki tretman.
P.S. Blago vama bez apetita, ja imam rupu umesto zeludca... pa stalno moram na dijetu

-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
"Visoka" sam 160 i CELIH 1!!!Jesen stize dunjo moja napisao:Au. To je zaista malo, cak i za devojcice u osnovnoj skoli (NHF, po 'pravilu'!).
Koliko si visoka? Ako je ispod 155 onda mozda i ok ta kilaza... mada ipak nije zdravo!!
pozz
P.S. Rado bih ti pozajmio malo mog viska (110kg/192cm)... al' nema nacina![]()

Jeste ovo sada malo, ali 48 bi bilo previše!!
A sad razrešenje mog zbuna: ti si muško, a ja ti se obratih u zenskom rodu!!

Stigla sam do idealne tezine 155/45 i onda sam pocela da umisljam da mi se nadima stomak,pa da mi je posle jela tesko nekako u stomaku i muci me gorusica od paprike,limuna,kecapa i jos nekih namirnica ali mislim da je malo mog problema na psihickoj bazi jer kad jedem i razmilsjam o tome meni je kao tesko a kad ne razmisljam onda nije sem te gorusice koja me muci,cak imam osecaj gladi al mi gorusica ide i onda ne jedem! To sa nadimanjem me prati od letos i ja sam sada stgla na 38 kg sto me nervira!
Jedno vreme jedem fino a vec posle nekoliko dana posle jedem zato stomoram i da ne oslabim jos vise!
Ne jedem 2 dana vec se primecuje na meni a isto tako i kad jedem fino par dana odmah se gojim!
Da li je moguce da je problem psihicke prirode ili da se obratim lekaru!
Jedno vreme jedem fino a vec posle nekoliko dana posle jedem zato stomoram i da ne oslabim jos vise!
Ne jedem 2 dana vec se primecuje na meni a isto tako i kad jedem fino par dana odmah se gojim!
Da li je moguce da je problem psihicke prirode ili da se obratim lekaru!