Grudi me strasno bole

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Angelchic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 10, 2009 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Grudi me strasno bole

Post od Angelchic »

Cao svima,
Treba mi savet. U prethodna tri meseca su pocele strasno da me bole grudi i to na polovini ciklusa, iako je to obicno pocinjalo 3-4 dana pre menstruacije. Pored svega toga, na malo jaci pritisak sam primetila kao da curi nesto kao mleko (naravno jedva primetno), ali me strasno plasi. Prvo sam pomislila da nisam kojim slucajem zakacila iako smo pazili tokom odnosa. Naravno radila sam test sa urinom cak dva puta i oba je bio negativan, ali i dalje me sve plasi. Neki kazu da je moguce zbog poremecaja hormona ali....
:oops: :cry: :oops: :cry:
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Re: Grudi me strasno bole

Post od anyushkam »

Angelchic napisao:Cao svima,
Treba mi savet. U prethodna tri meseca su pocele strasno da me bole grudi i to na polovini ciklusa, iako je to obicno pocinjalo 3-4 dana pre menstruacije. Pored svega toga, na malo jaci pritisak sam primetila kao da curi nesto kao mleko (naravno jedva primetno), ali me strasno plasi. Prvo sam pomislila da nisam kojim slucajem zakacila iako smo pazili tokom odnosa. Naravno radila sam test sa urinom cak dva puta i oba je bio negativan, ali i dalje me sve plasi. Neki kazu da je moguce zbog poremecaja hormona ali....
:oops: :cry: :oops: :cry:
(već sam ti napisala odgovor i sajt prsao... :evil: )

elem, ja mislim da je u pitanju nešto sa poremećajem nivoa prolaktina, pa treba da se javiš doktoru da ti pregleda grudi i da uradiš hormone.
u svakom slučaju, idi kod doktora. sigurna sam da nije ništa strašno, i ne treba da se plašiš, ali sve promene na grudima treba prijaviti doktoru.

pozdrav!
Odgovori