bez dijagnoze

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
stanko1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 10:41 pm

bez dijagnoze

Post od stanko1 »

Cetiri godine unazad osecam knedlu u grlu i teze gutam,ponekad osetim lupanje srca i blage bolove u grudima.Rezultati stitne zlezde su uredni ,a doctor je na snimku uocio tri cvorica koji nisu za operaciju.Da li je moguce da se zbog toga ovako osecam.Inace uredno pijem bromazepam 3mg. ipropanol 1/4.Dusica 37 godina :roll:
    dr ivica
    Stalni član
    Stalni član
    Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
    Kontakt:

Post od dr ivica »

EKG, UZ srca, ergometrija? Spirometrija?
    Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
    NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
    stanko1
    Novi član
    Novi član

Post od stanko1 »

Zahvaljujem se na paznji,samo jos da naglasim da sam radila test opterecenja i UZ srca prilikom cega imam dijagnozu prolaps i zbog toga pijem propanol ali i dalje osecam iste simptome,stoga vas molim da me uputite na eventualni sledeci korak.Jos jednom zahvaljujem.
      stanko1
      Novi član
      Novi član

isti prblem

Post od stanko1 »

Zahvaljujem se na paznji,samo da dodam ito da sam radila test opterecenja i UZ srca i imam dijagnozu prolaps i pijem propisani propanol,i pored toga osecam iste simptome,zato vas najlepse molim za savet za eventualno dalje ispitivanje.Jos jednom zahvalna Dusica 31.
        blue_bear412
        Aktivan član
        Aktivan član
        Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 4:04 pm

Post od blue_bear412 »

jesi radila antitela?
        recimo tsh ti moze biti uredan a ti da imas Hashimota, sto se vidi uz pomoc eha i nravano At...a sve to sto opisuje moze biti i psihosomatski
        dr ivica
        Stalni član
        Stalni član
        Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
        Kontakt:

Post od dr ivica »

Uradite spirometriju. Ako je moguce, i da se odredi saturacija kiseonikom. Da ponovim sa drugih mesta gde sam pisao: prolaps mitralne valvule cesto je udruzen sa hronicnim anksio-depresivnim poremecajem sa somatizacijom, jer imaju verovatno zajednicku gensku podlogu...
        Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
        NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
        Odgovori