Niko ne zna da mi objasni razlog

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
biljadj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 13, 2009 2:54 pm

Niko ne zna da mi objasni razlog

Post od biljadj »

Desava mi se nesto sto me muci vec 2.5 godine unazad! Imam dete od 4.5 godine. Prestala sam da je dojim u novembru 2005.godine, a 2006. mi se pojavljuje iscedak iz leve dojke koji je maslinasto zelene boje. Isla sam na sve preglede: bris bakterioloski, citoloski pregled, uradjen prolaktin, isla kod onkologa (na pritisak obe dojke na mamilama oskudna sekrecija po kap, nije od patoloskog znacaja. U obe aksile sitne zrnaste igl. do 8mm, nesto izrazenije sa leve strane, nalaz takodje nije od patoloskog znacaja), uradje ultrazvuk dojki. Svi nalazi uredni i u granicama normale. Meni to jos uvek traje, s'tim da mi se pre dve nedelje javio bol ispod pazuha (prosao je), a danas mi je ceo dan leva dojka sa spoljasnje strane bolna na dodir (nije pre menstrualnog ciklusa). Kao da mogu da napipam tu cvoric (mozda od straha ), ali nisam sigurna. Danas sam bila kod doktorke (nije nista napipala) i ona mi je rekla da se opustim i da to nije nista, samo da ponovim bris na bakterije. Ja jednostavno ne mogu da se opustim, jer me vise izludjuje, traje predugo, a niko mi nije dao ni priblizno objasnjenje sta bi to moglo da bude! Ima li nekog sa slicnim problemom, ili ako dr. Severus moze da mi pomogne sta jos mogu da uradim!HVALA
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

da li ste bili na endokrinoloskom pregledu?
ponovite bris, zelenkasti iscedak sugerise da je moguca bakterijska infekcija
biljadj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 13, 2009 2:54 pm

Post od biljadj »

Hvala na odgovoru. Jesam, ponovila sam bris i nema bakterija i isla sam ponovo na ultrazvuk i sve je OK. Doktorka koja mi je radila ultrazvuk, rekla mi je da ne treba da se brinem i da ce proci, inace dr. radiolog sa onkoloskog.
Jos jednom hvala
Odgovori