VEZBE ZA PROHODAVANJE

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

dimedej
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 10:05 am

Post od dimedej »

.i rekla nam je da sa pet ipo meseci mora da stavi nogu u usta i da se okrene na stomak.pomoc,da li je to u redu?[/quote]

A sto mora, nije mi jasno?! Pa, moja beba ima 8, pa jos ne stavlja nogu u usta, a prevrnuo se sa 5, 5 meseci. Bezveze mi je to mora! Ako ne moze, ne moze, uradice kad bude spreman. Pa, vec su pisali o tome da je svako dete individualno i ako je sve u redu, napredovace kad bude spremno. Mislim, neki pedijatri te bas opterete vise nego sto pomognu.
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

re vezbe

Post od dolce-vita »

Moja beba ima 9 meseci jos nikada nije stavio nogu u usta.
style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od style »

ma znam i ja,ili kad god odemo na kontrolu fizijatar nesto izmislja,pa covece kao da je naj nesposobnija beba na svetu,e ali stvarno je zivahna skroz,pa sad i hvata nogu.sto nas ne pusti na miru pa da sami sve isprobavamo polako.ma ja bi joj rekla nego me grize savest sta ako stvarno nesto ne bude u redu kasnije.
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

RE VEZBE

Post od dolce-vita »

mOM BEBCU JE TOLIKO ZANIMLJIV PALAC OD SAKE DA MU NE PADA NA PAMET DA STAVLJA NOZNI PRST U USTA. NJEGA APSOLUTNO NISTA NE ZANIMA,SEM PALCA DESNE SAKE.MOZE LI NAM SAMO NEKO ODGOVORITI DA LI JE TO NEKI PROBLEM AKO IMA 9 MES.A NE STAVLJA NOZNI PALAC?????? :-?
Odgovori