Albumin posle VTO - preveliki bolovi u želudcu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Natica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 8:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Albumin posle VTO - preveliki bolovi u želudcu

Post od Natica »

Dragi svi,

Potrebna mi je pomoć. Na IGA KCS sam prošla proceduru VTO. Posle urađene aspiracije primila sam jednu dozu albumina. Takođe, i naredna dva dana. Od samog transfera je prošlo dva dana i povremeno imam male bolove u donjem delu stomaka, što je OK, znam da mora. Ono što mi pravi probleme je preveliki bol u želudcu i njegovoj regiji. Jedva hodam, ne smem da štucnem, ne smem da se smejem, a posle kijanja vrisnem od bola... Stomak mi se naduo kao da sam u četvrtom mesecu trudnoće. Noću ne spavam, jer je bol konstantan.

Kada sam doktorki, za vreme transfera, rekla da imam problema sa bolovima u želudcu, samo se našalila da ne može i to da mi sredi. Šta da vam kažem, jutros sam jedva disala od bolova i, naravno, se rasplakala.

U svakom slučaju, interesuje me da li još neko ima probleme ove vrste.

Hvala unapred,
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 6:19 pm

Post od dr bokica »

Mislim da treba sto pre da se javis dr nevezano sto je vikend, postoje dezurni lekari
mozda je u pitanju hiperstimulacija
Odgovori