DRAGE CURE JE NE ZNAM STA VISE DA RADIM...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
31524
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

DRAGE CURE JE NE ZNAM STA VISE DA RADIM...

Post od 31524 »

Obeshrabljena sam i uplasana,sta ako mi se opet desi isto....
Vec dva spontana (missed), sve analize uradila,hlamidiju,mikroplazmu,ureoplazmu,analizu krvi,cak U Narodni Front za genetska istrazivanja i sve ok.
Doktor kaze sve analize koje su bile potrebne uradila sam i sve su u redu.Jedino mi preostaje da radim na bebi pa da mi se posreci da bude ok.A ja sam uplasena, ne znam da li cu opet moci prolaziti kroz sve to..... :cry:
Drage cure da li ima neko istu situaciju kao ja?

Neke mi zene savetuju da odem da napravim nekakav ,, krug,, materice, potpasivanje, to rade neke bake godinama, pogotovo ako ne mozes da ostanes trudan to valjda pomaze...ne znam ni sama koliko je ovo u redu?
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Re: DRAGE CURE JE NE ZNAM STA VISE DA RADIM...

Post od Kupachica »

31524 napisao:Obeshrabljena sam i uplasana,sta ako mi se opet desi isto....

Neke mi zene savetuju da odem da napravim nekakav ,, krug,, materice, potpasivanje, to rade neke bake godinama, pogotovo ako ne mozes da ostanes trudan to valjda pomaze...ne znam ni sama koliko je ovo u redu?
:o
marijaneta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 1:03 am

Re: DRAGE CURE JE NE ZNAM STA VISE DA RADIM...

Post od marijaneta »

pa kad su ti rekli da je sve uredu mozda i jeste problem kao nesto * pomjerena materica*. moja kuma je imala slican problem,posli smo po preporuci kod jedne zene sto *masira* i odma je ostala u drugom stanju.
jeska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 11:13 pm

Post od jeska »

Da li si radila imunoloske analize, antitela, mutacije enzima i slicno?

Da li ti se plod razvio (video) na UZ ili ne?

Koliko sam ja skontala, te zene sto to rade po juznoj Srbiji i CG "namestaju" matericu za ostanak u drugom stanju, a sta ako imas pobacaje, kakve to veze ima?
Odgovori