molila bih sve one koji nesto znaju o ovome da mi se jave :
Bolesnik koji boluje od karcinoma pluca, sa metastazama na limfnim zlezdama i bolnim otocima ruku i nogu, ne spava nocima pa me interesuje da li postoji polozaj u kome takvi bolesnici mogu da spavaju, jer se ovaj bolesnik ne moze namestiti niti u jednom polozaju,
unapred hvala svima koji se jave na ovu temu!
polozaj za spavanje bolesnika koji boluje od karcinoma pluca
Verujte mi ovu poruku kao da sam ja napisala pre par nedelja.Naime moj tata je imao isti problem al smo ga hvala dragom Bogu resili i sad je odlicno.Nadam se da cu Vam koliko toliko pomoci (mada neznam direktana odgovor na Vase pitanje)al naravno za sve ovo sto vam navedem morate pitati lekara.Tata koristi Pronizon 1+1+0,Paracetamol 3*2,Diklofenak duo ujutru i uvece i obavezno Ranisan isto dva puta dnevno.Najbitnije od svega je da pije puno Prolom vode a po mogucnosti i infuziju,narocito ako je imao HT.Sto se tice spavanja verujte mi da se moj tata nije nikako mogao namestiti i to je trajalo jako dugo.
Nadam se da mi lekari sa foruma nece zameriti sto sam sve ovo napisala al jos jednom naglasavam da pitate OBAVEZNO lekara.
Pozdravljam Vas i zelim srecu.
Nadam se da mi lekari sa foruma nece zameriti sto sam sve ovo napisala al jos jednom naglasavam da pitate OBAVEZNO lekara.
Pozdravljam Vas i zelim srecu.