polozaj za spavanje bolesnika koji boluje od karcinoma pluca

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kasatici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 5:44 pm

polozaj za spavanje bolesnika koji boluje od karcinoma pluca

Post od kasatici »

molila bih sve one koji nesto znaju o ovome da mi se jave :

Bolesnik koji boluje od karcinoma pluca, sa metastazama na limfnim zlezdama i bolnim otocima ruku i nogu, ne spava nocima pa me interesuje da li postoji polozaj u kome takvi bolesnici mogu da spavaju, jer se ovaj bolesnik ne moze namestiti niti u jednom polozaju,

unapred hvala svima koji se jave na ovu temu!
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Verujte mi ovu poruku kao da sam ja napisala pre par nedelja.Naime moj tata je imao isti problem al smo ga hvala dragom Bogu resili i sad je odlicno.Nadam se da cu Vam koliko toliko pomoci (mada neznam direktana odgovor na Vase pitanje)al naravno za sve ovo sto vam navedem morate pitati lekara.Tata koristi Pronizon 1+1+0,Paracetamol 3*2,Diklofenak duo ujutru i uvece i obavezno Ranisan isto dva puta dnevno.Najbitnije od svega je da pije puno Prolom vode a po mogucnosti i infuziju,narocito ako je imao HT.Sto se tice spavanja verujte mi da se moj tata nije nikako mogao namestiti i to je trajalo jako dugo.

Nadam se da mi lekari sa foruma nece zameriti sto sam sve ovo napisala al jos jednom naglasavam da pitate OBAVEZNO lekara.

Pozdravljam Vas i zelim srecu.
Odgovori