Pitanje za dr.Severusa
Pitanje za dr.Severusa
Zena je oprisala tu kolona,uradjen je ct u avgustu 2008,pluca i m.karlica.Opeisana je u septembru,pre i posle oper. je primila po 6 tretmana folfox s tim što joj je ukinut oxi,zbog alerg.reakcije.CEA joj je normalan,krvna slika takodje.Problem je sledeci:odmah posle oper. je krenuo da joj curi sekret iz vagine,vrlo neprijatnog mirisa,hirurg je rekao da je to norm. i da ce proci.Nije prošlo,počela je i da krvari isto neprijatnog mirisa,pa smo danas bili kod ginekologa,pre tog smo bili prošle godine u martu.Kaže da je neprohodno,da je samo grlic delimično prohodan,da je delimično grlic ATZ.Moje pitanje je može li biti neka povreda od operacije ili nesto drugo?Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Protta,ja sam imala sličan problem,poslije odstranjivanja materice i jajnika.Skoro godinu dana sam imala taj problem,i da se nisam onesvjestila na VMA,umrla bih od sepse.Inače,tu operaciju su mi radili u Meljunama,a dr koja me operisala je na sva moja pitanja u vezi krvarenja i neprijatnog sekreta,odgovarala da je sve u redu.Ne bih htjela da dižem paniku,ali ,bolje je provjeriti,nego čekati da se iskomplikuje.Sve najbolje.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.