Pitanje za dr.Severusa

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
protta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:00 pm

Pitanje za dr.Severusa

Post od protta »

Zena je oprisala tu kolona,uradjen je ct u avgustu 2008,pluca i m.karlica.Opeisana je u septembru,pre i posle oper. je primila po 6 tretmana folfox s tim što joj je ukinut oxi,zbog alerg.reakcije.CEA joj je normalan,krvna slika takodje.Problem je sledeci:odmah posle oper. je krenuo da joj curi sekret iz vagine,vrlo neprijatnog mirisa,hirurg je rekao da je to norm. i da ce proci.Nije prošlo,počela je i da krvari isto neprijatnog mirisa,pa smo danas bili kod ginekologa,pre tog smo bili prošle godine u martu.Kaže da je neprohodno,da je samo grlic delimično prohodan,da je delimično grlic ATZ.Moje pitanje je može li biti neka povreda od operacije ili nesto drugo?Hvala
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od evo mene »

Protta,ja sam imala sličan problem,poslije odstranjivanja materice i jajnika.Skoro godinu dana sam imala taj problem,i da se nisam onesvjestila na VMA,umrla bih od sepse.Inače,tu operaciju su mi radili u Meljunama,a dr koja me operisala je na sva moja pitanja u vezi krvarenja i neprijatnog sekreta,odgovarala da je sve u redu.Ne bih htjela da dižem paniku,ali ,bolje je provjeriti,nego čekati da se iskomplikuje.Sve najbolje.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Moguce je da se formirala entero-genitalna fistula narocito ako crevo naleze na zid uterusa ili vagine.Sto rece gospodja "evo mene" ovo se stanje vrlo lako moze iskomplikovati gangrenonom i sepsom.
Odgovori