Molim vas za savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lovelight
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2009 1:45 pm

Molim vas za savet

Post od lovelight »

Pila sam kontraceptivne pilule godinu dana i pre vise od mesec dan sam prekinula sa uzimanjem. Menstruacija mi traje 4 dana i 5. dana sam imala nezasticen odnos, tj. prekinut snosaj, i to sam jednom bez ponavljanja. Kolike su sanse da sam trudna? To ne bi trebalo da su bili plodni dani. Ciklus mi je pre pilula trajo 30-33 dana, a danas je vec 31. a ja jos nisam dobila. Znam da nakon prekida uzimanja pilula moze da kasni menstruacija ali sam se uspanicila. Radila sam kucni test na trudnocu 12 dana posle odnosa i bio je negativan ali sam kasnije negde procitala da je test jedino pouzdan ako se radi u zadnjoj fazi ciklusa... Nemam nikakve simptome trudnoce, sinoc sam imala blage bolove u ledjima i stomaku sto inace imam pred menstruaciju. Inace pilule sam pila zbog policisticih jajnika i problema sa aknama. Molim vas za vase misljenje jer sam bas uplasena.
Odgovori