Peruvian Maca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
marrina1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm

Peruvian Maca

Post od marrina1980 »

Da li neko koristi Peruvia Macu i kakva su iskustva?
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

I mene to veoma zanima :D
mimipet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mimipet »

Drage devojke,
Posle skoro godinu dana, neurednih ciklusa, mnogo hormonskih tableta, ocaja i suza, evo mene u 9. nedelji trudnoce . Moj petogodisnji sin ce dobiti drustvo. Na jednom sajtu sam nasla Peruvian Macu, zvala Novi Sad, razgovarala sa preljubaznim Ognjenom, narucila 3 kutije ( a jos 1 dobila na poklon) i po preporuci prekinula hormonsku terapiju, a Macu pila 3 puta dnevno. Muzu sam takodje dala da pije ali 1 dnevno, malo smo bili vredniji i evo rezultata ! Naravno, presrecna sam! Zelim da verujem da mi je ova biljcica pomogla.
Malo sam ceprkala po netu i procitala svasta o njoj ! Mnogi je mesaju sa macinom travom, ali ovo nije to. U pitanju je peruanska vrsta repe, koja raste na Andima i odavnina sluzi za svrhu plodnosti. Delovalo mi je bezopasno i kako oni garantuju, 100% prirodno, a i svugde pise da je to nova nada za probleme koji su, na zalost, sve cesci i veci !
Mislim da bi trebalo da je probate. Ja sam imala srece pa mi se to desilo odmah posle mesec dana konzumacije, iako kazu da je potrebno cak i 3 meseca za prve rezultate...
Izmedju ostalog, na sajtu naseg najpoznatijeg travara koji je specijalizovan za ove probleme, pronasla sam kako u njegovoj terapiji postoji biljka sa dalekih Anda ... To mi je dalo motiv da kupim Maku bez puno razmisljanja.
Svima vama, koje bi ove tablete pile u svrhu plodnosti, zelim da sto pre vidite svoje 2 crtice, jer znam kako je to kada se sa zeljom cekaju!
Odgovori