Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Bezveze ajd da imas nekih vecih zdravstvenih problema pa da se jednostavno moraz leciti jakim lekovima pa da nesisa uredu ali zato sto tao kolina tera da ga odbijas glupost. Ja verujem da sve ima svoje vreme sto se tice bebana pa isto tako verujem da ce doci i to vreme da jednostavno vise nece sisati ali dok god moze mi cemo se voleti.
Moja okolina je pozitivna tj svi se slazu oko toga da ga dojim sto duze u tu okolinu se uracunava i moj muz koji se apsolutno slaze da dojim dok god moze.
Inace razboleli smo se sada imamo bakterije i to ecsherisha coli i prvo sto me pitao nas pedijatar dojite jos kad smo otisli do pedijatar nefrolog na pregled i snimanje bubrega i njeno prvo pitanje je bilo dali mali sisa.
mom bebanu rastu tri kutnjaka i vidim da ga to mnogo boli, jako je nervozan i sad je isto poceo cesto da trazi siku...a nocas je bas preterao 7 puta me je budio i trazio da siki....
na moje odluke ne utice okolina, da je po njima on bi trebao da sisa 6 m....ali me nekako uvek iznervira to "soljenje pameti" i mesanje u tudje poslove....
jedino je mom mm to ok ...a kako i ne bi bilo, ne mora da ustaje nocu, kad nesto boli bebac odmah ide na siku tako