poremecaj hormona. mala materica mali jajnici. POMOC

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
boba78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 8:50 am

poremecaj hormona. mala materica mali jajnici. POMOC

Post od boba78 »

KADA SAM BILA MANJA RODITELJI SU PRIMETILI DA ZAOSTAJEM U RASTU, UTVRDJENO JE DA SU MI SVI HORMONI BILI POVECANI, KASNIJE NISAM NI DOBILA PRVU MENSTRUACIJU BEZ LEKOVA, TAKO JE I DAN DANAS IMAM 30 GODINA, USTANOVLJENA MI JE I MALA MATERICA I UMANJENI JAJNICI, U BRAKU SAM VEC 7 GODINA, I NEMAM DECE, U FINANSIJSKOJ MOGUCNOSTI NISAM DA POSECUJEM LEKARE, ZIVIM BAS UDALJENO OD GRADA, PA ME INTERESUJE DA LI JE MOGUCE DA SA TAKVOM MATERICOM OSTANEM TRUDNA, JER AKO POSTOJI MALA MOGUCNOST, POCELA BI SA LECENJEM. MOJA DIJAGNOZA JE "DYSGENESIO GONDALIS MIXATA"

UNAPRED HVALA
marijadina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 19, 2008 6:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od marijadina »

Ja imam problema sa malom matericom i uvecanim jajnicima. Sanse za trudnocu bez pomoci lekara mislim da u tvom slucaju ne postoje. Kao sto si se i sama uvjerila. Bilo bi krajnje vrijeme da pocnes sa nekom terapijom.
Odgovori