Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Musko sam i po prvi put imam problema sa nekim bolestima....imam neku manju upalu i doktor mi je preporucio da pijem baktrim ujutru i uvece po 2 tablete i da bar 3x u toku dana mazem Nystatin kremu...Moja cura ima iste simptome kao ja...da li je bolje da ona pije Nystatin tablete ili da maze kremu-posto sam cuo da moze da osteti sluzokozu vagine??NADAM SE DA CE NEKO STO PRE I STO STRUCNIJE DA MI ODGOVORI!!
Tvoja cura treba da ode ginekologu da bi joj propisao odgovarajucu terapiju.
Nistatin tablete se ne daju kod vaginalne gljivicne infekcije nego se propisuju vaginalete.
Ako devojka ima problema sa sekretom onda treba oboje da se lijecite ali terapijom koju je dr. propisao.
Pozz
dadab napisao:Tvoja cura treba da ode ginekologu da bi joj propisao odgovarajucu terapiju.
Nistatin tablete se ne daju kod vaginalne infekcije nego se propisuju vaginalete Nistatin , ukoliko je u pitanju gljivicna infekcija.
Ako devojka ima problema sa sekretom onda treba oboje da se lijecite ali terapijom koju je dr. propisao.
Pozz