NYSTATIN KREMA I TABLETE

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Shtrki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 12:25 pm

NYSTATIN KREMA I TABLETE

Post od Shtrki »

Musko sam i po prvi put imam problema sa nekim bolestima....imam neku manju upalu i doktor mi je preporucio da pijem baktrim ujutru i uvece po 2 tablete i da bar 3x u toku dana mazem Nystatin kremu...Moja cura ima iste simptome kao ja...da li je bolje da ona pije Nystatin tablete ili da maze kremu-posto sam cuo da moze da osteti sluzokozu vagine??NADAM SE DA CE NEKO STO PRE I STO STRUCNIJE DA MI ODGOVORI!!

UNAPRED ZAHVALAN,
SHTRKI :roll: :-?
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

Sta moze da osteti sluzokozu vagine?!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Moze da narushi sastav sekreta a nikako da oshteti sluzokozu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Tvoja cura treba da ode ginekologu da bi joj propisao odgovarajucu terapiju.
Nistatin tablete se ne daju kod vaginalne gljivicne infekcije nego se propisuju vaginalete.
Ako devojka ima problema sa sekretom onda treba oboje da se lijecite ali terapijom koju je dr. propisao.
Pozz
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

dadab napisao:Tvoja cura treba da ode ginekologu da bi joj propisao odgovarajucu terapiju.
Nistatin tablete se ne daju kod vaginalne infekcije nego se propisuju vaginalete Nistatin , ukoliko je u pitanju gljivicna infekcija.
Ako devojka ima problema sa sekretom onda treba oboje da se lijecite ali terapijom koju je dr. propisao.
Pozz
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Odgovori