Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Mili,primi moje iskreno saucesce.Jako mi je zao sto si tako mlad morao da prodjes kroz kandze zivota.Budi hrabar jer bi tvoja majka bas to zelela.Sve si ucinio za nju i ona to zna.
Pozdravljam te i javi se ponekad,cisto da znamo kako si.
Dragi prijatelju! Stvarno mi je zao zbog mame. Mozda bi ti pomoglo i
utjesilo te ako pogledas temu "prijatelji" na ovom forumu. Mene su rijeci sa te teme puno puta ohrabrile da idem dalje bez obzira na situaciju.
Posto sam i sama mama, znam da bih najvise od svega zelela da ukoliko se meni nesto desi, moja deca ostanu u saznanju da sam ih volela vise od zivota i da je gore od same smrti ostaviti svoju decu.Cvrsto verujem da majke negde odozgore budno motre i paze na svoju decu i verujem da ces na neki nacin osetiti njeno prisustvo.Znam da ti je mnogo tesko, ali zbog svoje mame moras nastaviti da zivis, da ne zapostavis skolu i da odrastes u dobrog i postenog coveka kojim ce se tvoja mama ma gde bila ponositi.
Primi moje iskreno saucesce,mali moj decace i znaj da smo uvek tu za tebe!
Iskreno saosećam sa tobom.
Učinio si sve što si mogao,dete moje,kao i svi mi.
Znam da je teško,ali moramo dalje,zbog njih,nas i onih koji nas trebaju.
Ljubi te Nataša