Povisen krvni pritisak

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Lion_heart
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 7:20 am

Povisen krvni pritisak

Post od Lion_heart »

Moja baba 75 godina stara ima problema sa visokim krvnim pritiskom iz razloga sto joj jedan bubreg ne radi dobro a i ima i viska kilograma od oduvek... Ima visok pritisak dugo koji joj se inace smanjio sa 200/120 na 160/80 prepisivali su joj svakojake tablete... E sad jedno pitanje, ja sam hteo da joj preporucim Triforce gel kapsule sa 60mg Ginko Bilobe, 60mg Panax Ginsega-a, Koenzim Q10 3mg da pije zeleni caj glog i hibiskus, da li ona to sme piti mislim prvenstveno na preparat? Ja bar mislim po nekoj logici da joj to nece predstavljati uopste problem po nju iako joj moze samo smanjiti pritisak jos vise bez kontraidikacija al reko bar da pitam vas.... Sto ja inace pijem redovno vec dugo i jako dobar...
Guevara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 8:31 am

Post od Guevara »

to je sve "pomocna" terapija. Za ovaku hipertenziju potrebni su ozbiljni lekovi.
Lion_heart
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 7:20 am

Post od Lion_heart »

Hvala na odlicnom odgovoru...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »