Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
Imam problema sa znojenjem,stvarno mi otezava zivot... Isao sam kod raznih doktora i nista. Zadnji put su mi rekli da imam psihicki poremecaj u simpatikusu ili parasimpatikusu...
Nakon tog pregleda hematologa i endokrinologa uputili su me na pregled kod psihijatra i da uradim test na sidu,hepatitis b2 mikroglobulin...
Dobrodosla bi svaka pomoc...
to je neuroloski poremecaj, ne psihicki. osim ako znojenje ne ide "u paru" sa strahovima...
lecenje je moguce otklanjanjem znojnih zlezdi, javite se institutu za dermatovenerologiju klinickog centra srbije.
Jel moguce da to ima veze sa mojim povisenim pritiskom? Inace ja se znojim uglavnom po ledjima,stomaku i ispod pazuha, po mom istrazivanju ako bih uklonio znojne zlezdem znojenje bi preslo na ostale delove tela!!! Jel to tacno? I zasto svi doktori izbegavaju da se bave tim problemom?!
Jel moguce da to ima veze sa mojim povisenim pritiskom? Inace ja se znojim uglavnom po ledjima,stomaku i ispod pazuha, po mom istrazivanju ako bih uklonio znojne zlezdem znojenje bi preslo na ostale delove tela!!! Jel to tacno? I zasto svi doktori izbegavaju da se bave tim problemom?!