da li su virusi ili bakterije...

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 9:46 pm

da li su virusi ili bakterije...

Post od milicica »

Od septembra 2008 imam povisenu temperaturu koja bude oko 37.3 ,malaksam,preskace mi srce,imala gusobolje,vrtoglavice,a u poslednje vreme jake glavobolje,probleme sa stomakom i bolove u nogama i rukama da ne mogu da spavam.Ja jesam imala pre 4 god. koksaki,epstbar,citomegalo i adeno viruse.Imala sam miokarditis a pre dve godine tecnost u srcanoj kesi.Ono sto me brine jeste sto je poceo pritisak da mi varira kao i secer da mi pada.Isla sam kod kardiologa za 3 nedelje uradice mi ultra zvuk srca i neke laboratorijske analize da uradim.Ja sam davala bris grla i nosa i ispljuvak i od septembra prvo sam imala streptokoke viridans,pa stafilokoke spp i na kraju stafilokoke aureus.pila sam neke jake antibiotike poslednji sam pila visiren al i dok sam pila to i dok sam primala injekcije imala sam sve ove simtome (gore navedene) i plus i temperaturu.Muka mi je vise od tih tableta i injekcija da bar pomazu nego...Uz sve ovo da kazem da imam prolaps mitralne valule ,al mene zanima dal bakterije mogu sve ovo da mi rade ili mislite da je mozda opet neki virus.Nekad nemam snage da se pomerim i brinu me ove jake glavobolje i preskakanja srca.Radila sam toxoplazmu i to je u redu ,sad mi dali da radim mikoplazmu ,ne znam ni sama sta je to al uradicu.Ako neko moze bila bih zahvalna da mi odgovori.Hvala....
Odgovori