veliki problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

zvezdash_90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 5:03 pm

Post od zvezdash_90 »

@vasa
problem je definitivno sredina u kojoj zivim,ipak moras shvatiti da je to selo od 2000 ljudi,a kakav je mentalitet ljudi na selu ne moram da ti pricam. Ja ono,sa svima sam onako,dobar, kad je skola ili neki fudbal,basket u pitanju,ali za druge stvari ne jer kako sam vec rekao NEMA nikoga ko ima interesovanja kao ja(muzika,knjige,filmovi i sta ja znam). Jedino se nadam da cu otici dalje sto se tice skole u veci grad...i hvala mnogo na podrsci,vi nemate pojma koliko mi znaci sad kad procitam tako nesto :D
@krivko
mislim da je tebe neko definitivno zaludeo s tim i moj savet je da otvoris oci sto se toga tice,a ja cim smognem vremena a i hrabrosti krecem kod PSIHIJATRA!
zvezdash_90
Novi član
Novi član

Post od zvezdash_90 »

@vasa
problem je definitivno sredina u kojoj zivim,ipak moras shvatiti da je to selo od 2000 ljudi,a kakav je mentalitet ljudi na selu ne moram da ti pricam. Ja ono,sa svima sam onako,dobar, kad je skola ili neki fudbal,basket u pitanju,ali za druge stvari ne jer kako sam vec rekao NEMA nikoga ko ima interesovanja kao ja(muzika,knjige,filmovi i sta ja znam). Jedino se nadam da cu otici dalje sto se tice skole u veci grad...i hvala mnogo na podrsci,vi nemate pojma koliko mi znaci sad kad procitam tako nesto :D
@krivko
mislim da je tebe neko definitivno zaludeo s tim i moj savet je da otvoris oci sto se toga tice,a ja cim smognem vremena a i hrabrosti krecem kod PSIHIJATRA!
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Post od krivko »

Fizicki zdrave osobe ne bi trebalo da imaju ikakvih psihickih problema. Tvoja je odluka sta ces da uradis, meni je svejedno. 8)
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Lupio pa ostao ziv. :roll:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

ne slazem se

Post od vasa »

Nikako se ne bih slozio da psihijatri truju---
Da je decko bio i promenio vise psihijatara i lekova pa da kazes otrovao organizam raznim lekovima al on jos nije bio kod lekara,cime se to zatrovao??
Pa mogao si mu savetovati da ne uzima lekove recimo ako imas neka saznanja koja mi ne znamo'??? jer psihijatri mogu da lece i bez lekova mozda cak bolje nego lekovima--
Samo ti Zvezdas ne nasedaj i ne slusaj i ne cini GLUPOSTI---saslusaj vise misljenja i pronadji sebe a doktor je najmerodavniji.
Moras imati poverenja u neku dragu osobu i savetovati se --najlosije je ako nikom ne verujes--tesko je ito jako tesko izaci na kraj sam (sa samim sobom) --mnogi sami sebe ne poznaju--teze je to ponekad nego upoznati drugog---svi vide tudje mane pre nego svoje--suociti se sa svim -to je dobra stvar
pozdrav
devojcica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 4:12 pm

Post od devojcica »

Cao svima. Neznam da li je neko od vas doktor ili psihijatar ili ima slicne probleme kao Zvezdas. Molim vas da ne zbunjujete decka. Da li je u pitanju opsesivno-kompulzivni sindrom ili turetov sindrom ili samo "obicni" tikovi ili kombinacija, to je na stucnjaku da odredi. Stoga, Zvezdas obavezno idi kod psihologa ili psihijatra - mozda najbolje kod oba. I ne odustaj dok ne pronadjes resenje. Psiholozi ne daju lekove - jer nisu lekari. Psihijatri vole da prepisuju lekove - oni nekada pomognu, nekada ne, ali je potrebno da prodje neko vreme da bi se videlo. Predlazem da se nadje lekar ili psiholog za kojeg osetis da ti posvecuje paznju i vreme i da mu verujes.

Inace, ja imam 36 godina, imam tikove od detinjstva, pomalo sam opsesivno-kompulzivna i jesenas sam dobila dijagnozu turetovog sindroma (mozda), tako da se osecam kompetentnom da o svemu ovome govorim.

Zvezdas, samo napred, trazi resenje i ne odustaj. Ne oslanjaj se samo na lekovo (ukoliko ih dobijes), vec veruj u sebe. Ja sam i pored tikova i nelagodnosti koju sam osecala zbog toga, zavrsila fakultet u Beogradu, imala sam mladice, imam dosta prijatelja, udata sam i imam cerkicu.
Srecno!
zvezdash_90
Novi član
Novi član

Post od zvezdash_90 »

hvala mnogo svima na savetima i podrsci
Odgovori