Dobar stomatolog...
Dobar stomatolog...
Imam dosta pokvarena zuba (neki manje, neki vise) pa vas molim da mi preporucite nekog dobrog stomatologa ili oralnog hirurga u Beograd. Koji je najbolji u Beograd? Mozete mi poslati i privatnu poruku da ne bi krsili pravila foruma. Hvala!
Po treci put vas molim da mi preporucite neki DOBAR stomatolog u Beograd. Zubi su mi u raspadanju i hitno mi je potrebna pomoc. Ako je moguce, zeleo bih da se trudi da mi spase svaki zub a ne da mi ih odmah izvadi.
Ako nesto ne uradim pod hitno, uzecu kombinirke pa cu da ih izvadim jedan po jedan
. Valjda posle toga nece vise da me bole...
P.S. Nisam iz Beograda a u mestu gde zivim imamo jednog zubara koji nema blage veze sa poslom koji radi. On mi je inace i ostetio neke zube pokusajuci da ih plombira. Jednoj devojci je posekao zivac isto pokusajuci da plombira zub.
Ako nesto ne uradim pod hitno, uzecu kombinirke pa cu da ih izvadim jedan po jedan

P.S. Nisam iz Beograda a u mestu gde zivim imamo jednog zubara koji nema blage veze sa poslom koji radi. On mi je inace i ostetio neke zube pokusajuci da ih plombira. Jednoj devojci je posekao zivac isto pokusajuci da plombira zub.
Trazite stomatologa koji je specijalista za bolesti zuba - endodont. Oni bi se trebali zabavljati svakim zubom u cilju spasavanja, a ne kako vecina stomatologa radi - ili devitalizuje zub (a da prethodno nisu ni merili vitalitet zuba) ili ga prosto odmah vadi. Tuzno. Na stoamtoloskom fakultetu je katedra za bolesti zuba, pored studenata, tu vam zub moze leciti i neki od profesora i docenata.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm
A sto ne nekog studenta? Vi starije generacije ste se svi nauceni rodili? I odma poceli vrhunski da radite?dr Natasa napisao:Najsigurnije bi Vam bilo da se javite na Kliniku za bolesti zuba pri Stomatoloskom fakultetu koji se nalazi u Rankeovoj ulici u Beogradu. I naglasite da imate volju i zelju za lecenjem zuba. Ako mislite da imate ozbiljnijih problema, izaberite nekog od profesora, i bicete u odlicnim rukama
Ne grickaj tim zubicima kolega, i ja tek izadjoh sa fakulteta
Studentski rad je po meni isto tako siguran i strucan kao i profesorski, jer smo pod stalnim nadzorom.... i, ruku na srce, mozda se malcice vise i trudimo.
Mada, verovatno ces se sloziti, kako ko.
Sa fakulteta izlaze razni profili ljudi, sa razlicitim afinitetima, i raznolikim sistemima vrednosti - sto se kasnije odrazi i na samostalnu praksu.
Naglasila sam "profesori", zato sto su to ljudi usmereni ka naucnom radu i svoj posao rade "lege artis". I zato sto se ja kada imam problem bilo koje prirode ( automehanicarski, molerajski, zdravstveni, tapetarski...), ako vec nemam osobu iz date struke u koju imam poverenja, obracam nekom sa najvisom titulom. To je sve
Veliki pozdrav!

Studentski rad je po meni isto tako siguran i strucan kao i profesorski, jer smo pod stalnim nadzorom.... i, ruku na srce, mozda se malcice vise i trudimo.
Mada, verovatno ces se sloziti, kako ko.
Sa fakulteta izlaze razni profili ljudi, sa razlicitim afinitetima, i raznolikim sistemima vrednosti - sto se kasnije odrazi i na samostalnu praksu.
Naglasila sam "profesori", zato sto su to ljudi usmereni ka naucnom radu i svoj posao rade "lege artis". I zato sto se ja kada imam problem bilo koje prirode ( automehanicarski, molerajski, zdravstveni, tapetarski...), ako vec nemam osobu iz date struke u koju imam poverenja, obracam nekom sa najvisom titulom. To je sve

Veliki pozdrav!

Ne cudi me sto niko ne preporucuje konkretnog stomatologa jer je to vrlo nezahvalno.
Meni se desilo da sam tako preporucila svog zubara kod koga idem godinama i u koga imam veliko poverenje (mada vise ne radi on, ali opet idem u tu ordinaciju) i protetski rad koji je radio toj osobi koju sam ja poslala nije bas uspeo... kako je meni bilo neprijatno da slusam zalopojke jer ja ne znam dal` je supeo rad ili nije uspeo jer samo mogu da ocenim estetiku....
Posle sam shvatila da su posebno protetski radovi nekako naj podlozni subjektivnim ocenama, ali i sreci....
pozdrav
Meni se desilo da sam tako preporucila svog zubara kod koga idem godinama i u koga imam veliko poverenje (mada vise ne radi on, ali opet idem u tu ordinaciju) i protetski rad koji je radio toj osobi koju sam ja poslala nije bas uspeo... kako je meni bilo neprijatno da slusam zalopojke jer ja ne znam dal` je supeo rad ili nije uspeo jer samo mogu da ocenim estetiku....
Posle sam shvatila da su posebno protetski radovi nekako naj podlozni subjektivnim ocenama, ali i sreci....
pozdrav