Dobar stomatolog...

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
spiekey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 21, 2008 11:21 am

Dobar stomatolog...

Post od spiekey »

Imam dosta pokvarena zuba (neki manje, neki vise) pa vas molim da mi preporucite nekog dobrog stomatologa ili oralnog hirurga u Beograd. Koji je najbolji u Beograd? Mozete mi poslati i privatnu poruku da ne bi krsili pravila foruma. Hvala!
spiekey
Novi član
Novi član

Post od spiekey »

Ljudi, preporucite mi nekog stomatologa ko se razume dobro u svoj posao. Cena nije bitna. Pretragao sam forum ali nisam nasao nista. Ne mogu vise da spavam od bola. Poludecu!
spiekey
Novi član
Novi član

Post od spiekey »

Po treci put vas molim da mi preporucite neki DOBAR stomatolog u Beograd. Zubi su mi u raspadanju i hitno mi je potrebna pomoc. Ako je moguce, zeleo bih da se trudi da mi spase svaki zub a ne da mi ih odmah izvadi.

Ako nesto ne uradim pod hitno, uzecu kombinirke pa cu da ih izvadim jedan po jedan :evil:. Valjda posle toga nece vise da me bole...

P.S. Nisam iz Beograda a u mestu gde zivim imamo jednog zubara koji nema blage veze sa poslom koji radi. On mi je inace i ostetio neke zube pokusajuci da ih plombira. Jednoj devojci je posekao zivac isto pokusajuci da plombira zub.
xorg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:11 pm

Post od xorg »

Trazite stomatologa koji je specijalista za bolesti zuba - endodont. Oni bi se trebali zabavljati svakim zubom u cilju spasavanja, a ne kako vecina stomatologa radi - ili devitalizuje zub (a da prethodno nisu ni merili vitalitet zuba) ili ga prosto odmah vadi. Tuzno. Na stoamtoloskom fakultetu je katedra za bolesti zuba, pored studenata, tu vam zub moze leciti i neki od profesora i docenata.
dr Natasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:46 am

Post od dr Natasa »

Najsigurnije bi Vam bilo da se javite na Kliniku za bolesti zuba pri Stomatoloskom fakultetu koji se nalazi u Rankeovoj ulici u Beogradu. I naglasite da imate volju i zelju za lecenjem zuba. Ako mislite da imate ozbiljnijih problema, izaberite nekog od profesora, i bicete u odlicnim rukama :)
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

Post od studentbgd »

dr Natasa napisao:Najsigurnije bi Vam bilo da se javite na Kliniku za bolesti zuba pri Stomatoloskom fakultetu koji se nalazi u Rankeovoj ulici u Beogradu. I naglasite da imate volju i zelju za lecenjem zuba. Ako mislite da imate ozbiljnijih problema, izaberite nekog od profesora, i bicete u odlicnim rukama :)
A sto ne nekog studenta? Vi starije generacije ste se svi nauceni rodili? I odma poceli vrhunski da radite?
dr Natasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:46 am

Post od dr Natasa »

Ne grickaj tim zubicima kolega, i ja tek izadjoh sa fakulteta :)

Studentski rad je po meni isto tako siguran i strucan kao i profesorski, jer smo pod stalnim nadzorom.... i, ruku na srce, mozda se malcice vise i trudimo.
Mada, verovatno ces se sloziti, kako ko.
Sa fakulteta izlaze razni profili ljudi, sa razlicitim afinitetima, i raznolikim sistemima vrednosti - sto se kasnije odrazi i na samostalnu praksu.
Naglasila sam "profesori", zato sto su to ljudi usmereni ka naucnom radu i svoj posao rade "lege artis". I zato sto se ja kada imam problem bilo koje prirode ( automehanicarski, molerajski, zdravstveni, tapetarski...), ako vec nemam osobu iz date struke u koju imam poverenja, obracam nekom sa najvisom titulom. To je sve :)

Veliki pozdrav! :D
subman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 13, 2005 10:13 pm

Post od subman »

potreban dobar zubar ako mozete da preporucite
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ne cudi me sto niko ne preporucuje konkretnog stomatologa jer je to vrlo nezahvalno.

Meni se desilo da sam tako preporucila svog zubara kod koga idem godinama i u koga imam veliko poverenje (mada vise ne radi on, ali opet idem u tu ordinaciju) i protetski rad koji je radio toj osobi koju sam ja poslala nije bas uspeo... kako je meni bilo neprijatno da slusam zalopojke jer ja ne znam dal` je supeo rad ili nije uspeo jer samo mogu da ocenim estetiku....

Posle sam shvatila da su posebno protetski radovi nekako naj podlozni subjektivnim ocenama, ali i sreci....

pozdrav
Petar79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 1:17 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Petar79 »

skromnost je moja vrlina :D
ako si zainteresovan/a javi se
Wisp
Novi član
Novi član