TSH skace i pored 175mgr letroxa

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
caus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 2:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

TSH skace i pored 175mgr letroxa

Post od caus »

Kako je bre to moguce? Svako jutro, bez izuzetka pijem po 175mgr letroxa i dva puta za redom rezultat tsh se povecava. Prvo 5 a potom 7.5. Kada mi je otkrivena hipotireoza, tsh mi je bio 77 da bih posle godinu i po dana pao na 2 uz 200mgr letroxa. Tada pada ispod 0.2 i zavrsavam u bolnici sa simptomima predinfraktnog stanja nakon cega mi vracaju dozu od 175mgr koju koristim i danas. Postoji li jos nesto sto mogu da uradim pored letroxa da stabilizujem tsh i vratim ga u normalu? Naravno, sve ovo prati hronicna pospanost, umor, zaboravnost, nedostatak koncentracije, "mutan" vid, crvenilo i otecenost kapaka i , kao sto sam u jednom postu napisao, gubitak tezine i malaksalost.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

u kojoj ustanovi se kontrolisete?
caus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 2:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od caus »

Leci me d. Perovic iz uzicke bolnice koji je do sada dolazio i obavljao privatnu praksu u Pozegi gde ja zivim. Sve trazene preglede sam radio u uzickoj bolnici.
Odgovori