Uzina pred spavanje

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

Odgovori
s a n j a 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 8:54 pm

Uzina pred spavanje

Post od s a n j a 86 »

Da li neko moze da mi da savet sta da uzmem za uzinu pred spavanje. Kada pojedem jabuku secer mi u toku noci bude oko 9, a ujutru bude normalan,oko 5. Kako da sprecim ovaj skok u toku noci. Probala sam i da povecam dozu,ista je situacija. Inace imam dijabetes godinu dana, primam novorapid 4+4+4 i lantus 16. Unapred hvala...[/quote]
Sladjana G.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Sladjana G. »

Kod nas se dobro pokazao jogurt ili mleko.Mislim da se laktoza sporije vari od fruktoze i da je u tome stos.Prednost je sto mozes da doziras sebi kolicinu naspram SUKa.Najbolje je da isprobavas dok sebi ne nadjes sta tebi odgovara licno.Svi su prosli to,ipak je sve individualno.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Za mene je jedna banana pred spavanje zakon! :D Ništa drugo, ni jogurt, ni hleb, ni mleko.... Trebalo mi je dosta vremena da nađem ono što mi najviše odgovara, a da se ne probudim sa šećerom 3 ili 12-13 :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Odgovori