Nezeljena trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Nenad2107
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 05, 2006 11:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Nezeljena trudnoca

Post od Nenad2107 »

Marija hvala na odgovoru.Malo si me ohrabrila!Ako mozes odgovorimi da li ja treba da budem zabrinut zbog ovoga ?Jer zadjih dva dana neprestano mislim o tome,nikada do sada mi se ovako nesto nije dogodilo.
Nenad
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

Pazi,ako ti ja sada kazem da nema razloga da brines,znam da ces i dalje misliti o tome...Dobro,budimo realni,maaaaaalaaa maaalecka sansa ipak postoji,rekla sam ti-teoretski.Ali prakticno-cisto sumnjam.Kazem ti ne znam nijednu koja je na taj nacin ostala u drugom stanju...Bas me zanima sta ce na kraju biti (mada mislim da nece biti nista...),javi mi obavezno!Pozdrav!Sve najbolje! :wink:
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Ma to sa teoretskom sansom je tacno,ali isto tako kazu da neka teoretka sansa ima da devojka i zatrudni u vreme menstruacije a ja cisto sumnjam da se to nekome dogodilo......tako da ja mislim da ipak realno nemas sanse za zabrinutost....posto je se i meni nekada nesto slicno dogodilo,dogadjalo ja sam i pitala i ginekologa za tu mogucnost a on mi je rekao da je ona ZANEMARLJIVA!!!!
patraskovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm

Post od patraskovic »

Pozdrav dragi moji,
Trudnoća se dogodila a nismo ni sanjali.Znači nije bilo ejakulacije a odnosi su nam uvek bili s kondomom !
Spermatozoid je is sluzi pronašao put do jajne ćelije i .... sada imamo dečaka 3 meseca :-)

Lepi pozdravi
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

[quote=Nenad2107]Nerazumem kako je doslo do trudnoce preko kondoma, jedino ako je kondom puko? :-?[/quote]

Teoretski ako je kondom pukao cak i da nema ejakulata mogao je da iscuri jedan deo presemene tecnosti.

Ili, u toku predigre ako je penis pre stavljanja kondoma bio u neposrednoj blizini vagine...ali to je po meni fantasticno mala verovatnoca.

Verovatno te je sad patraskovic prestravila pa ako vam je tolika frka mozete da uzmete test na trudnocu koji je osetljiv 7-8 dana posle odnosa.

P.S. Dole levo imas link 'odgovori' pa klikni na njega, nemoj da otvaras novu temu svaki put kad nesto napises.
Odgovori