Pre 3 nedelje smo saznali da je moja zena trudna pomocu kucnog testa na kojem su se pokazale 2 crtice.To smo uradili 4. maja.Otisli smo 5 maja kod ginekologa da to potvrdi, ali on nije nista video na ultrazvuku, pa je rekao da dodjemo kroz par dana ponovo.Da skratim, mi smo 3 nedelje isli na preglede, ali on nije mogao da vidi mesak, sluznicu je video formiranu, alj nigde jaje.Radili smo beta HCG 2 puta, i to 13. marta i tad je bio 969.8 i 16. marta i tad je bio 1270.0.Otisli smo na nasu ginekolosku kliniku u Novom Sadu i tamo su
Unapred hvalami zenu pregledala 2 ginekologa, jedan nije video nista, a drugi ginekolog je video mesak velicine 5.76 mm, i izracunali su da je to 5 nedelja trudnoce + 2 dana.Mi prekosutra idemo kod naseg gin., ali nas interesuje DA LI VELICINA MESKA ODGOVARA BROJU NEDELJA?Mislim da nije mozda manji nego sto treba, posto su nam nas ginekolog i prvi ginekolog na klinici rekli da je to najverovatnije vanmatericna, a 3 ginekolog nam je rekao da je sve u redu.
Mesak
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 11, 2008 9:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
ja sam deveta nedelja, a jos uvek nisam zvanicno kod doktora potvrdila trudnocu, jer mi je pre dve i pre tri nedelje doktor rekao da ne vidi i da moram da dodjem ponovo...
tacnije, isto kao vama: vidi gest. mesak, ali ne vidi srcanu radnju, pa moram ponovo. poslednji put sam se bas shebala, vise mi je bilo muka od odlazaka kod njega za dzabe...
sutra idem ponovo, nadam se da ce ga konacno ugledati.

tacnije, isto kao vama: vidi gest. mesak, ali ne vidi srcanu radnju, pa moram ponovo. poslednji put sam se bas shebala, vise mi je bilo muka od odlazaka kod njega za dzabe...
sutra idem ponovo, nadam se da ce ga konacno ugledati.
-
- Novi član
-
- Novi član