Imam spustene kapke pa me interesuje koliko bi kostala operacija i koliko je bezbedna?
Hvala unapred
Spusteni kapci
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Aktivan član
Sve slike u svim klinikama koje sam ja pogledala (pre i posle) su ok. Sto ne mogu da kazem za operacije nosa, grudi i sl. Cak i dr. sa kojim sam razgovarala kaze da je ta operacija krajnje jednostavna, u smislu mogucnosti da se nesto pogresi jer ne postoji mogucnost da se pacijent i lekar nisu razumeli (npr. kao kad je nos u pitanju).
Takodje, ovaj zahvat rade i neke oftalmoloske ordinacije. Izgleda da su mnogi nasi sugradjani to radili a ja sam mislila da sam jedna od retkih
Jedinu zamerku koju sam ja nasla je da se na nekim slikama i ne vidi neka razlika u odnosu na pre operacije. Mozda je to zbog lose slike jer kad slikaju pacijenta sa zatvorenim ocima ja ne vidim efekat (mozda zato sto nisam lekar
).
Ono sto mene vise brine je taj postoperativni period jer imas danima modrice.
Takodje, ovaj zahvat rade i neke oftalmoloske ordinacije. Izgleda da su mnogi nasi sugradjani to radili a ja sam mislila da sam jedna od retkih

Jedinu zamerku koju sam ja nasla je da se na nekim slikama i ne vidi neka razlika u odnosu na pre operacije. Mozda je to zbog lose slike jer kad slikaju pacijenta sa zatvorenim ocima ja ne vidim efekat (mozda zato sto nisam lekar

Ono sto mene vise brine je taj postoperativni period jer imas danima modrice.
-
- Aktivan član
spusteni kapci
Ja sam uradio pre 14 dana i krvni podlivi ne prolaze.Nista nije bezbedno
Ja sam operisala kapke danas!
Nemam ni jedan podliv. Imam trakice (glume flastercice) na kapcima i ispod vidim da ima neki rez ali osim toga nista
Ako stavim naocare za sunce nista se ne provaljuje.
Inace, muz mi je rekao da kad su me doveli neposredno posle operacije da sam imala modre krugove oko ociju. Dok su me probudili i dok sam se opasuljula i pogledala u ogledalo, sve je proslo. Tako da te podlive nisam ni videla kakvi su.
Za sada sam prezadovoljna!!! Ali necu jos nikoga da hvalim od doktora dok ne vidim kako ce to da izgleda na kraju. Inace, skidaju flastere za 7 dana.
Nemam ni jedan podliv. Imam trakice (glume flastercice) na kapcima i ispod vidim da ima neki rez ali osim toga nista

Inace, muz mi je rekao da kad su me doveli neposredno posle operacije da sam imala modre krugove oko ociju. Dok su me probudili i dok sam se opasuljula i pogledala u ogledalo, sve je proslo. Tako da te podlive nisam ni videla kakvi su.
Za sada sam prezadovoljna!!! Ali necu jos nikoga da hvalim od doktora dok ne vidim kako ce to da izgleda na kraju. Inace, skidaju flastere za 7 dana.
Ja sam operisala kapke danas!
Ako stavim naocare za sunce nista se ne provaljuje.