citoloski nalaz

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
makini.lauronija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 18, 2009 12:16 pm

citoloski nalaz

Post od makini.lauronija »

Pozdrav svima...molim za tumacenje citoloskog nalaza....PA II grupa..Colpitis.Th.Macmiror vag.cpml......
01.10.2007 mi je uradjena kiretaza jer plod nije bio u redu,par meseci posle toga dr.je na kolposkopiji videla da imam kondilome ali nije bila sigurna!! pa me uputila u visegradsku tamo su mi rekli da nemam....posle par mes. odem kod privatnog gin. on mi kolposkopijom utvrdi da imam kondilome i promenu na grlicu.....ja opet odem na kliniku ali u Narodnog fronata urade kolposkopiju i papa i rezultat je gore naveden.....ja zam skroz zbunjena i zabrinuta,jer ne znam sta da radim i kako da se lecim jer me od kiretaze setaju tamo vamo a niko me ne leci....ja znam i sta su kondilomi i sta je promena na grlicu ali KAKO DA LECIM...MOLIM POMOZITE!!!!
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

I ja od kiretaze imam strasne probleme, ali jos mi nije radjen kolposkopski pregled, nego lecim bakterije koje nikako da izlecim i prestravljena sam, a da ne pricam koliko sam razocarana :(
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Privantni gin cesto izmisljaju zenama da imaju kondilome, jer skidanje istih skupo naplacuju u vise navrata, to vam je doslo kao podvrsta ginekologije. Imate 2 cista nalaza iz dve najvece klinike-to bi trebalo da vas umiri. Poslednji nalaz vam je dobar, ukazuje na infekciju vagine, za koju su vam dali vaginalete, a vi mozete da odradite bris pre toga, da biste znali pravog uzrocnika...
A vi Kupachice uradite kolposkopiju slobodno, te bakterije su deo crevne flore i trebace vremena da se izlece i da povratite floru, ali uradite kolposkopiju slobodno...
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

dannina napisao: A vi Kupachice uradite kolposkopiju slobodno, te bakterije su deo crevne flore i trebace vremena da se izlece i da povratite floru, ali uradite kolposkopiju slobodno...
Ja ne znam zasto mi doktorka jos uvek nije uradila kompletan ginekoloski pregled, kiretazu sam imala jos 29.12. :(
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Ako niste u zadnjih god dana radili kolposkopiju i Papa, imate potpuno pravo na to, da sami trazite od doktorke,ne treba za to nista posebno, i ovako stalno kritikuju kako se ne ide redovno na preglede, vi iskoristite mogucnost
Odgovori