Pozdrav svima...molim za tumacenje citoloskog nalaza....PA II grupa..Colpitis.Th.Macmiror vag.cpml......
01.10.2007 mi je uradjena kiretaza jer plod nije bio u redu,par meseci posle toga dr.je na kolposkopiji videla da imam kondilome ali nije bila sigurna!! pa me uputila u visegradsku tamo su mi rekli da nemam....posle par mes. odem kod privatnog gin. on mi kolposkopijom utvrdi da imam kondilome i promenu na grlicu.....ja opet odem na kliniku ali u Narodnog fronata urade kolposkopiju i papa i rezultat je gore naveden.....ja zam skroz zbunjena i zabrinuta,jer ne znam sta da radim i kako da se lecim jer me od kiretaze setaju tamo vamo a niko me ne leci....ja znam i sta su kondilomi i sta je promena na grlicu ali KAKO DA LECIM...MOLIM POMOZITE!!!!
citoloski nalaz
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Privantni gin cesto izmisljaju zenama da imaju kondilome, jer skidanje istih skupo naplacuju u vise navrata, to vam je doslo kao podvrsta ginekologije. Imate 2 cista nalaza iz dve najvece klinike-to bi trebalo da vas umiri. Poslednji nalaz vam je dobar, ukazuje na infekciju vagine, za koju su vam dali vaginalete, a vi mozete da odradite bris pre toga, da biste znali pravog uzrocnika...
A vi Kupachice uradite kolposkopiju slobodno, te bakterije su deo crevne flore i trebace vremena da se izlece i da povratite floru, ali uradite kolposkopiju slobodno...
A vi Kupachice uradite kolposkopiju slobodno, te bakterije su deo crevne flore i trebace vremena da se izlece i da povratite floru, ali uradite kolposkopiju slobodno...