psorijaza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Pokushaj da nadjesh telefon te apoteke ili zovi televiziju pa pitaj za kontakt telefon osobe koja je gostovala!

Teshko da ce se tako ozbiljno obolenje izlechiti za samo 28 dana, moze se zalechiti...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Ne znam nista o tome, na srecu.
Zvuci kao da je ta reklama velika budalastina
vladapetkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 6:12 pm

Post od vladapetkovic »

Svima preporuujem kapsule Neotigason 25mg.,koristim ih ve mesec dana i od generalizovane psorijaze ostale su samo male flekice koje se povlace.Taj lek mi je prepisao dermatolog sa VMA koji povremeno radi u ordinaciji "DIVINA" na Banovom Brdu.
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

Post od edinaaa »

mene konkretno zanima ovo prije što ste napisali da kad se psorijaza povuče eto ti reume ili tako nešto meni se povukla psorijaza imam problema sa zglobovima zar to može od psorijaze
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

Post od edinaaa »

molila bi odgovor javljala se feher ovo za artritis
djidji
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 4:58 pm

Post od djidji »

šta možete da mi kažete o lečenju psorijaze po banjama? Čula sam za banju Kulaši i Prolom banju...Ima li neko iskustva?
RAJMIL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 7:31 pm

Post od RAJMIL »

imam psorijazu 10 god. zadnjih nekoliko god povremeno koristim BELOSALIC losion za vlasište i mast. da li neko ima iskustva sa tim preparatom
Odgovori