pitanje...
pitanje...
e ovako,nesto mi se cudno desava sa stomakom.Dosta mi se povecao apetit,kada god nesto pojedem u malo vecoj kolicini odmah me tera u wc...creva mi dosta cesto krce i imam puno gasova...Jer moze neko da mi kaze sta bi moglo da bude u pitanju i koja je prevencija?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Kontakt:
pitanje...
da li je to tacno vidim da se ovaj mrs parker nesto zaprepastio?
˝.....odmah me tera u wc....˝ tu sam pretpostavio - proliv.Protiv proliva daje se Loperamid,no popijena ampula gentamicina (ne i.m.) će delovati tako što će vezati vodu (˝očvrsne stolica˝) i laički rečeno ˝pokupiće bakterije sa sobom˝ pa napolje,jer se ne resorbuje u dig.traktu.Kad se već ˝dezinfikuješ˝ od bakterija,uzima se FlonivinBS (kultura soja bacillus IP5832 proizvodi ga Galenika) ili Probiotic kapsule,da bi se uspostavila normalna bakterijska flora u crevima (jer si bakterije i dobre i loše uništio gentamicinom).
AKO NIJE PROLIV U PITANJU OVO SVE PADA U VODU.
Obrati se onda lekaru možda čak i gastroenterologu.
˝.....odmah me tera u wc....˝ tu sam pretpostavio - proliv.Protiv proliva daje se Loperamid,no popijena ampula gentamicina (ne i.m.) će delovati tako što će vezati vodu (˝očvrsne stolica˝) i laički rečeno ˝pokupiće bakterije sa sobom˝ pa napolje,jer se ne resorbuje u dig.traktu.Kad se već ˝dezinfikuješ˝ od bakterija,uzima se FlonivinBS (kultura soja bacillus IP5832 proizvodi ga Galenika) ili Probiotic kapsule,da bi se uspostavila normalna bakterijska flora u crevima (jer si bakterije i dobre i loše uništio gentamicinom).
Forum nije zamena za posetu lekaru!
Forum nije zamena za posetu lekaru!