da li neko zna sta znaci kostolacko srce -

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
tacak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

da li neko zna sta znaci kostolacko srce -

Post od tacak »

vec duze vreme sam na ovom forumu , imala razno razne zdravstvene probleme .
povecan titar na koksaki imam vec godinu dana , vec prolazi jer svaki put kad uradim anlizu sve je manji i manji . e sad me muci zasto ja moram da pijem beta blokator , presolol , ili bilo koji beta blokator a da mi niko ne kaze dijagnozu , jer kad ga ne popijem meni je stvarno lose . toliko neravnomeran i nepravilan rad srca to je strasno . jer desi mi se da zaboravim da ne popijem lek , e tad mi je boze sacuvaj. i samo pisu recept i kazu nebrini a dijagnoza nista i niko zivi nezna jos imam neki suvi kasalji lekar pulmolog mi kaze da je od srca jer je sa plucima sve u redu .
toliko o tome lekari se ponasaju kao da imam bar sto godina . kaze mi imam kostolacko srce kad sam joj rekla da mi i napise to ona me izbacila napolje . pozdrav svima i hvala
borba
Odgovori