kontracepcija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
kontracepcija
uzimam pilule za kontracepciju LEGRAVAN,medjutim kada zavrsim tablu dobijem posle 3 dana a ne posle 7 kako treba,da li treba da nastavim da ih pijem kada dobijem (posle 3 dana) ili da cekam da prodje 7 dana?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U redu je sto dobijes menstruaciju nakon 3 dana od prestanka koriscenja pilula. Nova kutija tj. svaka sledeca zapocinje nakon 7 dana od prestanka koriscenja prethodne kutije, nezavisno od menstrualnog krvarenja. Osnovnio je da zapamtis kada si upotrebila poslednju tbl. tj. koji je to dan u nedelji, ada novu tablu lekova koristis u isti dan ali sledece nedelje. Prim. dr lj.Presetnik
POUZDANOST KONTRACEPTIVNIH PILULA?
Imam 27 godina i u braku sam, moj suprug zeli decu ali ja jos nisam spremna na taj korak,pa Vas molim da me posavetujete koje bi kontraceptivne pilule bile pouzdane i u slucaju namerne ejakulacije. Pre 5 godina sam koristila Legravan ali nisam ni dolazila do ovakve situacije,pa me interesuje da li i u ovom slucaju mogu da se oslonim na njega ili ima nekih boljih pilula koje su sigurnije. Hvala na strepljenju!