ranice na nogama!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 02, 2007 11:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ranice na nogama!!
Pozdrav!Ja imam secer vec 4 godine,letos n levoj nozi napred uz kost ispod kolena sam se se posekao na nekoliko mesta u bazenu.One su brzo zarasle ali nisu izbledele,ima li razlog za paniku?Inace imam 31 god.Koliko treba vremena da one izblede,neke koje su nastale kasnije(2MESECA KASNIJE) na nozi pored njih za 15 dana nestale.Doktorka kaze da da taj deo noge cuvam kao oci i da na takvom mestu ranice tesko zerastaju i kod osoba bez dijabetesa
Ja imam istu situaciju na mojim stopalima s gornje strane, cetiri oziljka, kao cetiri tacke koje sam zaradio zahvaljujuci japankama u ljeto 2006. Kaisi su mi poderali stopala, napravili duboke rane/rupe, koje su kasnije zarasle ali su oziljci koji izgledaju kao male modrice ostali.
Doktorica mi je rekla da je ok, posto nisu u pitanju rane ali pretpostavljam da bi trebali da budemo pazljivi sa svim ranama na tijelu, generalno gledano. Inace, ne mislim da ce ikada nestati.
Doktorica mi je rekla da je ok, posto nisu u pitanju rane ali pretpostavljam da bi trebali da budemo pazljivi sa svim ranama na tijelu, generalno gledano. Inace, ne mislim da ce ikada nestati.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.