Cudan problem sa zelucem.Molim pomoc!!!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

Cudan problem sa zelucem.Molim pomoc!!!

Post od severijan »

Vec nekoliko dana imam problema sa zelucem.naime,stalno imam osecaj nekakve tezine u zelucu a s vremena na vreme osetim i blago probadanje,nista posebno jako,cisto osecanje.to osetim ili u predelu zeluca ili se prosiri i gore na jednjak.cim nesto pojedem osetim blage bolove u zelucu ali ne strasne i brzo prestanu.takodje,javlja mi se i podrigivanje kao i nadutost stomaka.Ponekad,retko,osetim blagu mucninu koja brzo prodje mada nisam imao to osecanje zadnja dva tri dana.E sad,apetit imam odlican, ali mnogo manje jedem jer mi smeta posle jela.

osim ovih,nemam drugih simptoma.

Sinoc me je probudio neki cudan osecaj u predelu zeluca.kao neko mucno osecanje koje se siri iz zeluca pa gore na pluca i nisam dugo mogao da zaspim zbog toga.javilo mi se i lupanje srca i podrigivanje.
jutros i dalje osecam tezinu u zelucu i iskreno plasim se da ista stavim u usta.molim za pomoc,jer zbog mog posla i radnog vrema nisam u mogucnosti da odem kod lekara.
HJV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 17, 2006 12:08 am

Post od HJV »

1.forum nemože zameniti odlazak lekaru
2.zdravlje je prioritetnije od posla
3.možda se kiselina vraća u jednjak što izaziva bol u grudima (probaj za početak uzeti RUPURUT).Laboratorija? 2-3 dana promeniti ishranu(dijetalno,integralno,....).Ako ne deluje obratiti se lekaru.POZDRAV :wink:
HJV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 17, 2006 12:08 am

Post od HJV »

1.forum nemože zameniti odlazak lekaru
2.zdravlje je prioritetnije od posla
3.možda se kiselina vraća u jednjak što izaziva bol (probaj za početak uzeti RUPURUT).Laboratorija? 2-3 dana promeniti ishranu(dijetalno,integralno,....).Ako ne deluje obratiti se lekaru.POZDRAV :wink:
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

Post od severijan »

hvala
Odgovori