evo ja da se javim i kazem
drzala sam ovu dijetu sa sve kapsulama i smrsala sam 6kg,odlicno se osecam i sad jedem normalno,prva tri dana su mi bila jako teska,a posle nista,cista navika
znaci uspela sam,jupiiiii,hvala Nikolak
100% DIJETA!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Smanji malo kilometrazu a povecaj intizitet i nemoj bas svaki dan, ali ne previse, da se ne bi toliko izmarala, ali kad vec toliko ides 2-3 puta sedi u neki kafic, klupicu do nekog parkica i itd., da bi dobila malo i na misicima ipak.Leona napisao:NkolaK izvini na miniranju ali moram da kazem moje misljenje...
sa ovom dijetom dorucak,rucak,vecera vam ni ne trebaju ove tablete...od takve ishrane cete i tako smrsati..
drugo,moje iskustvo a slaze sa "sa vijacom)
imala sam 90 kila, mnooogo vise nego sto mi treba...jela normalno ali izbacila veceru (onu drugu veceru u 23.00) i setala ali SETALA svako vece oko 7km (krug oko ADE,za beogradjane) i smakla na 65 kilograma.Nikakva posebna dijeta i nikakve tablete.Sada posle par godina imam periode kad se gojim i mrsavim,ali kad se gojim ne prelazim nikad tih 65 kg,kad mrsavim dodjem do 55-57 (ali to je sad vec vezano sa poslom i tempom zivota)
to je bilo pre par godina,kako bi skinula visak...sada je druga varijanta za odrzavanje misica...malo roleri,malo bajs,malo teretana i naravno lagana setnjica ponekad...
u pravu si za vreme za koje treba da se skinu kilogrami...ali moji su bili masni i samo su se otopili...pretpostavljam da su bili nabijeni...onako bas bas da bi mi trebalo mnogo vise vremena...moja mama jadna pokusava vec 20 godina da skine visak sa svim mogucim tabletama i nikako joj ne ide...od biomeda 4 (pre 10 godina kad je izasao) se ugojila
verovali ili ne....nema toga sto je izaslo na trziste da ona nije probala i naravno nista joj nije pomoglo....
u pravu si za vreme za koje treba da se skinu kilogrami...ali moji su bili masni i samo su se otopili...pretpostavljam da su bili nabijeni...onako bas bas da bi mi trebalo mnogo vise vremena...moja mama jadna pokusava vec 20 godina da skine visak sa svim mogucim tabletama i nikako joj ne ide...od biomeda 4 (pre 10 godina kad je izasao) se ugojila

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am
SMRSAO SAM 14 KG BEZ GLADOVANJA I DIJETE!
SAZNAJTE KAKO SE RESITI SUVISNIH KILOGRAMA I
MASNIH NASLAGA - BEZ GLADOVANJA DIJETE!
Ukoliko ste trazili resenje za svoju prekomernu telesnu tezinu, svoje zdravlje, vitalnost i kondiciju? Ne trazite dalje!
Program zdrave ishrane za sve uzraste i razlicite potrebe:
- za postizanje optimalne telesne tezine - Bez gladovanja i dijete,
- za povecanje telesne tezine
- za odrzavanje telesne tezine
- za regulisanje zdrastvenih problema vezanih uz debljinu,
- za podizanje nivoa energije,
- za odrzavanje vitalnosti i kondicije,
- za ishranu sportista
Ako verujete da hrana vodi do savrsenog zdravlja i vitke linije,
tada pogledajte sajt:
_reklamiranje_
Nemojte vise cekati!
Odmah procitajte navedeni sajt!
info email: _reklamiranje_
Srdacan pozdrav i sve najbolje!
MASNIH NASLAGA - BEZ GLADOVANJA DIJETE!
Ukoliko ste trazili resenje za svoju prekomernu telesnu tezinu, svoje zdravlje, vitalnost i kondiciju? Ne trazite dalje!
Program zdrave ishrane za sve uzraste i razlicite potrebe:
- za postizanje optimalne telesne tezine - Bez gladovanja i dijete,
- za povecanje telesne tezine
- za odrzavanje telesne tezine
- za regulisanje zdrastvenih problema vezanih uz debljinu,
- za podizanje nivoa energije,
- za odrzavanje vitalnosti i kondicije,
- za ishranu sportista
Ako verujete da hrana vodi do savrsenog zdravlja i vitke linije,
tada pogledajte sajt:
_reklamiranje_
Nemojte vise cekati!