100% DIJETA!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

sanjica980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 6:27 pm

Post od sanjica980 »

evo ja da se javim i kazem
drzala sam ovu dijetu sa sve kapsulama i smrsala sam 6kg,odlicno se osecam i sad jedem normalno,prva tri dana su mi bila jako teska,a posle nista,cista navika
znaci uspela sam,jupiiiii,hvala Nikolak
Leona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 11:59 pm

Post od Leona »

MARS napisao:za koliko vremena?
ako je pitanje za mene....za 6 meseci...ali se ti kilogrami nisu skupili za 15 dana tako da ne mozes ni ocekivati da ih trajno izgubis za isti toliki period...tako da iz mog iskustva za efektivno mrsavljenje bez jo-jo efekta treba vremena...
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od NikolaK »

Bitno je da nema jo-jo efekta!!!
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Ja planiram da u narednih godinu dana smrsam 7-11 kg. Sve sto je ispod tog perioda po meni nije zdravo mrsavljenje, eto to je moje licno misljenje. :lol:

Naravno i da vratim onaj moj stari broj zgibova. 8)
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

Leona napisao:NkolaK izvini na miniranju ali moram da kazem moje misljenje...

sa ovom dijetom dorucak,rucak,vecera vam ni ne trebaju ove tablete...od takve ishrane cete i tako smrsati..

drugo,moje iskustvo a slaze sa "sa vijacom :wink: )
imala sam 90 kila, mnooogo vise nego sto mi treba...jela normalno ali izbacila veceru (onu drugu veceru u 23.00) i setala ali SETALA svako vece oko 7km (krug oko ADE,za beogradjane) i smakla na 65 kilograma.Nikakva posebna dijeta i nikakve tablete.Sada posle par godina imam periode kad se gojim i mrsavim,ali kad se gojim ne prelazim nikad tih 65 kg,kad mrsavim dodjem do 55-57 (ali to je sad vec vezano sa poslom i tempom zivota)
Smanji malo kilometrazu a povecaj intizitet i nemoj bas svaki dan, ali ne previse, da se ne bi toliko izmarala, ali kad vec toliko ides 2-3 puta sedi u neki kafic, klupicu do nekog parkica i itd., da bi dobila malo i na misicima ipak.
Leona
Novi član
Novi član

Post od Leona »

to je bilo pre par godina,kako bi skinula visak...sada je druga varijanta za odrzavanje misica...malo roleri,malo bajs,malo teretana i naravno lagana setnjica ponekad...
u pravu si za vreme za koje treba da se skinu kilogrami...ali moji su bili masni i samo su se otopili...pretpostavljam da su bili nabijeni...onako bas bas da bi mi trebalo mnogo vise vremena...moja mama jadna pokusava vec 20 godina da skine visak sa svim mogucim tabletama i nikako joj ne ide...od biomeda 4 (pre 10 godina kad je izasao) se ugojila :D verovali ili ne....nema toga sto je izaslo na trziste da ona nije probala i naravno nista joj nije pomoglo....
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

Ja imam sad 98 kg i imam bogami dosta jacu, misicaviju,cvrscu nogu kada sam imao 88, cak sam i vise zadovoljan nogama nego tada. Tako kada pricamo o 'mrsavljenju' treba se pozabaviti malo i teretanom a ne samo pilulama.

Zato kada krenes u teretanu povedi majku sa sobom.
Leona
Novi član
Novi član

Post od Leona »

:D he to treba videti...moja draga mama sa 115 kila skakuce i dize tegove.... :D
nemoguca misija...nabavila sam joj psa da bi sto vise setala...
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od NikolaK »

Mozda sam je video na setalistu! :D :P
vlajdzo2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am

SMRSAO SAM 14 KG BEZ GLADOVANJA I DIJETE!

Post od vlajdzo2004 »

SAZNAJTE KAKO SE RESITI SUVISNIH KILOGRAMA I
MASNIH NASLAGA - BEZ GLADOVANJA DIJETE!

Ukoliko ste trazili resenje za svoju prekomernu telesnu tezinu, svoje zdravlje, vitalnost i kondiciju? Ne trazite dalje!

Program zdrave ishrane za sve uzraste i razlicite potrebe:

- za postizanje optimalne telesne tezine - Bez gladovanja i dijete,
- za povecanje telesne tezine
- za odrzavanje telesne tezine
- za regulisanje zdrastvenih problema vezanih uz debljinu,
- za podizanje nivoa energije,
- za odrzavanje vitalnosti i kondicije,
- za ishranu sportista

Ako verujete da hrana vodi do savrsenog zdravlja i vitke linije,
tada pogledajte sajt:

_reklamiranje_

Nemojte vise cekati!