Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Menstruacija mi kasni 15 dana, inace nije bilo nikakvih rizicnih situacija, uvek koristim kontracepciju(kondom) tokom odnosa, ali sam ja ipak pre nedelju dana uradila kucni test za trudnocu i bio je negativan.
Jos uvek nisam dobila menstruaciju, a nisam ni na kakvoj dijeti, znaci nije zbog gubitka kilograma, inace imam 21 godinu. Nisam od onih kojima je menstruacija uvek redovna, ali nije bilo odstupanja vecih od 3-4 dana.
Pa me zanima sta moze biti.
Hvala!
znam da moram da odem do ginekologa, ali sam u prilicnoj guzvi oko ispitnog roka a na to ce mi otici pola dana. Znam da je zdravlje najvaznije, ali nijedan profesor ne pita je l' ti bilo dobro prethodnih dana!
Jos jednom hvala!
Nadam se da si u pravu
padalo mi je to na pamet, ali opet bilo je situacija kada sam vise bila pod stresom a menstruacija mi je bila redovna. Ne znam, otici cu sutra do ginekologa, pa cu videti, ubija me neizvesnost.