Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
O ovome sam vec pisao na forumu urologije, ali tamo ljudi misle da ih zezam.
Radi se o tome, da ja imam previse debeo penis, tako da moju devojku to boli u toku sexa. Duzina je nesto iznad proseka, ali debljina je problem. Neke devojke pre su se vremenom navikle, ali moja sadasnja devojka (nadam se i buduca zena) jednostavno ne moze. Njen ginekolog je poceo da joj prica o frigidnosti i tako to, ali ispostavilo se da ona nema apsolutno nikakvih problema. Lepo ona ovlazi tokom predigre, ali sam cin sexa, boli samo tako. Nekad taj bol bude samo u pocetku sexa, a nekad sve vreme. Ja vise ne znam sta cu. I ona i ja pocinjemo da gubimo zelju za istim, jer to ipak treba da bude uzivanje, a ne mucenje.
Jel neko ima neki predlog?
P.S. kad sam rekao urologu da mi je predebeo, on kaze: svaka vagina moze da primi svaki penis...... da da, vidim sto moze......
heh, i dalje neuspesno, i sa lubrikantom, iako mislim da nije bas neophodan, jer ona zaista ovlazi dosta, a i opusti se
i ne radi se o tome da on ne moze da udje, moze, samo je boli.
pa nista, nastavljamo potragu za resenjem, od jednog do drugog ginekologa. . .