BOL U GRUDI I ZAMOR
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:02 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
BOL U GRUDI I ZAMOR
pa nalazi krvne slike je uredan cocsaki virus nemam nit sam ga imao ceto megan virus sam imo ne znaju kad ali ga vise nemam ultra zvuk srca i stomaka i stitne i bubrega uredu palvo virus nema snimao pluca sem malih bronhija nista se drugo ne vidi hormoni stitne i anti tjela uredna holesterol 4.6 trigliceridi 2.10 ali variraju ili su 0.90 ili idu do 2.10 to mi je malo sumljivo secer 3.8 sedimentacija od 8 do 16 tako seta ekage dobar sem neki t talasi sto kazu si 1mm a trebaju 2 to ali kazu nista da je ok holter 24h imao 176 preskoka nekih pred komorskih ali drugih promjena nije bilo i to najvise dok sam se penjao na 4 spratu test opterecenja radjen prije godinu izdrzao 11min i 60sek sem pojedinih sves drugo nista nalaz kazu negativan ali sam se sav preznojio i zamorio i odma uradjen ultra zvuk koji je opet bio uredan vadio troponin nema nista ckm 11 ck 113 ma sve moguce nalaze vise ni sam ne znam sve je u granici normale sem taj hdl on mi je 1 a treba od1.06 do 1.52 a meni je 1.00 drugi nalazi svi ali bas svi ok to jos da radim ja se i dalje znojim nocu dok spavam ne mogu na sunce odma me hvata vrucina i zamaram se bas bas mnogo e sto da vadim jos VELIKO HVALA NA ODGOVORU