Imam povremen bol u lijevoj strani grudnog kosa koji je pracen ubrzanim radom srca.Ostar bol traje 1-2 sekunde,a poslije ostaje osjecaj tjeskobe.
Obicno bol se pojavljuje u vecernjim casovima. Intresuje me da li neko ima slicnih problema i kakav problem je u pitanju.
Bol na lijevoj strani
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 2:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
odgovor
Ja imam slican problem, trne mi vrh levog palca! Snimala sam na nekom novom aparatu stanje zivaca na toj ruci, i dobila neku terapiju za ishranu zivca. Poboljsanje je bilo kratkotrajno. Imam nameru da uradim MR vratnog dela kicme, a posto imam pecenje u rebrima s desne strane, ne znam da li ce se na snimku videti i torakalni deo? Savetujem ti da odes kod fizijatra i uradis MR,jer se tu sve vidi. Pozdrav!
Preko trnja do zvezda
-
- Stalni član
- Kontakt:
boli, pa boli
Hvala na odgovoru, ja jesam radila kancelarijski posao 10 god. , ali pre 13 god. Sad kad sednem za kompjuter, bukvalno za 5 min. pocne leva ruka da boli , palac da trne.Isto se dogadja kad sednem u auto i pocnem da vozim kola! Posto imam i to pecenje u rebrima sa desne strane, isla sam kod kardiologa i radila sve moguce pretrage, cak i multislasni CT krvnih sudova srca. Nalaz je bio uredan. Imam povisen pritisak,pijem terapiju=norvasc,concor).Doktori me uglavnom salju kod psihologa, imam panicne napade, ali ne mogu sve , pa sad i ovu ,,ruku ,, svrstati pod panicni!
Sta da snimim, sta da pijem i sta uopste da radim da smanjim bol?
Pozdrav svima
Sta da snimim, sta da pijem i sta uopste da radim da smanjim bol?
Pozdrav svima
Preko trnja do zvezda
-
- Stalni član
- Kontakt:
gogi999 napisao:Pa zar ne govore stalno da MR ne zraci uopste?
Evo,ja sam snimala vrat na MR(40 min) i sada bi trebalo zbog kaslja da snimim pluca i kad sam dr.postavila pitanje dali to ne smeta, odgovorili su mi sa naravno NE!
Da li mozes da napises , koje tegobe si imala sa vratom , i da li je MR pomogla kod dijagnoze? Pozdrav!
Preko trnja do zvezda