ranica kod vaginalnog otvora?!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kiwimeow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 12:55 am

ranica kod vaginalnog otvora?!

Post od kiwimeow »

Da li mozda znate zasto se ovo desava?
Nakon seksualnog odnosa mi je kozica odmah ispod vaginalnog otvora prokrvarila tj. kao da se odrala, rascepila malo, i pecka (kao neka otvorena rana na kozi). To mi se desilo jednom ranije, pa mi je jednostavno zaraslo, i nije se desavalo dugo, ali sad se desilo ponovo, na slicnom mestu (mozda i istom). Da li je to nesto opasno? :o
Inace sve ostalo je ok, nema nikakvog svraba, bola, promenjenog sekreta, sve izgleda normalno, a radila sam testove relativno skoro.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

U pitanju je verovatno mehanichka iritacija nastala trenejem!

Koza i sluzokoza kao i sva ostala tkiva u nashem organizmu ima odredjeni stepen elastichnosti, a kad se taj nivo predje nastaju povrede.

Ubuduce se samo potrudi da partner nije suvishe grub i da si ti dovoljno vaginalnih sokova proizvela, tj produzite predigru! :)

I da mu kazesh za tu povredu koji imash kako bi i on sledeci put znao sta se moze desiti i da ti ej to bolno par dan aposle odnosa.

I sve ce vremenom da prestane :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori