Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
U petak sam bila na pregledu i ginekolog je ustanovio da imam polip na grliću materice. Uzeo je briseve i prepisao mi Macmiror jer imam pojačan sekret. Nakon mestruacije treba da uradim Papa bris i onda - tu polipektomiju.
Prestravila sam se, jer mi nikada nisu radili bilo kakvu ginekološku intervenciju. On je rekao da je intervencija bezbolna, ali poslednji put kada mi je doktor (zubar) to rekao videla sam sve zvezde.
Interesuje me da li neko ima iskustvo sa ovim problemom. Kakva je intervencija zaista? Ne zelim da opet padnem u nesvest od bola.
Ja sam radila polimektomiju (histeroskopski),nikad ranije nisam bila pod anestezijom i proslo je SUPER .Kad se sve zavrsilo rekla sam suprugu da manje boli nego kod zubara(cak sam htela istog dana da setam svog psa,ali mi suprug nije dao).Ma nista ne boli,videces.
Hvala pieta na odgovoru. Već sam pomislila da mi niko neće odgovoriti. Bože moj, valjda je nepristojno bojati se bola.
Ne znam da li ću ja imati istu vrstu intervencije kao i ti. Kad sam ga pitala kako će to da uradi, a on je samo rekao da ima neki instrument kojim će to da secne!???
Pošto sam se načitala svakakvih gluposti po netu i natripovala do daske, juče sam obavila tu polipektomiju bez ikakve anestezije i bez ikakvog bola. Ljudi stvarno svašta pišu i lupetaju po ovakvim forumima, bez ikakve odgovornosti, tako da kada sledeći put budem morala kod doktora neću uplatiti internet za taj mesec.