grcevi u misicima

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gile_18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 01, 2008 8:46 pm

grcevi u misicima

Post od gile_18 »

imam 60 godina...imam problem jer mi se pojavljuju grcevi u misicima nogu ......o cemu se radi?i da li postoji terapija?...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Manjak kiseonika u organizmu, manjak magnezijuma, nizak nivo secera u krvi, promene na krvnim sudovima nogu...

Uradite preglede krvi i mozda i kolor dopler krvnih sudova nogu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
drgonzo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 7:42 pm

Post od drgonzo »

lekovi za mokrenje? možda i nisu klaudikacije u pitanju...
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

Ako pijete neke diuretike, pa vam se to desava posle njih, uzmite pa popite casu kuvanog paradajza ili kesicu kalijum nitrata.
cool858
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 7:59 am

Post od cool858 »

nekad imam grceve u predelu listova nepodnosljive...bas veceras u toku noci dok sam spavao probudio me mnogo jak grc u listu desne i leve noge...celu noc nisam mogao da spavam jos uvek osecam grc...imam 22 godine. u cemu je problem?
cool858
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 7:59 am

Post od cool858 »

cool858 napisao:nekad imam grceve u predelu listova nepodnosljive...bas veceras u toku noci dok sam spavao probudio me mnogo jak grc u listu desne i leve noge...celu noc nisam mogao da spavam jos uvek osecam grc...imam 22 godine. u cemu je problem?
drzao me jak grc nekoliko sekundi a posle toka sam osecao stegnute misice na listovima, sta to moze da bude ili da skoknem do lekara!? :lol:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

porbajte sumece tablete magnezijuma, nekoliko dana da vidite da li ce biti efekta
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Uzimajte KALIJUM

P.S. ne Ca(kalcijum), nego kalijum! :D
Slika
cool858
Novi član