Doista je najslađa.... Ma ne govorim o dijabetesu; definitivno je najslađe biće koje sam ikada mogao upoznati... Sjećam se kada smo se upoznavali, rekla mi je da je dijabetičarka, mislim da je očekivala moju drugačiju reakciju, ali čemu.... Mogu ju voljeti još samo više jer je slađa nego ostale.
Istina, prvi puta sam se susreo s time, iako je moj djed bio dijabetičar, tek tada sam vidio cijeli proces. Tako bih ja to nazvao. I priznajem, bilo me malo strah, ne bockanja, već da nju to ne boli... to mi je i sada na pameti svaki puta kada ju vidim da si daje inzulin.... Postao sam pravi švicarski sat kada si u večernjim satima daje dozu, tempiran za minutu do pravog sata.... i navikao sam s njom, to mi je normalno.
Moja Tanja je savršena osoba, besprijekorno osjećajna, draga, najtoplijeg pogleda i najsnažnijeg, ali ipak nježnog zagrljaja... Mogao bih je hvaliti do sutra pa i duže.... Čak mi je najslađi dio kada se vozimo u autu, ona na svojoj strani ima svoj pretinac za „zero coca colu“, a ja na svojoj klasičnu običnu coca colu sa šećerom. Gušt mi joj je kupiti čokoladu s umjetnim sladilom, ta čokolada je posebna.... ma ja to tako gledam na to...
Tanja je posebna, kako god da pogledaš, iznutra i izvana pravi je šećer.... Želim samo reći ako doista volimo osobu s dijabetesom, trebamo je prihvatiti apsolutno u potpunosti, pridodati svoju pažnju i brigu o svemu što se odvija, od provjere razine do davanja inzulina... čak sam i ja dobio aparatić od nje!
Neću gledati na negativne strane koje dijabetes donosi, one su za mene, za nas oboje premostive, i dat ću uvijek sve od sebe da joj budem podrška u svakoj odluci, ama baš u svemu. Znam da je ne smijem uzrujavati, i da je jedino što mogu činiti iz dana u dan je voljeti je sve više.... Budite svome "slatkom" partneru ili partnerici podrška, bez predavanja o tome što se smije li ne, oni to već itekako znaju... Budite jednostavno za njih tu... Ako su i malčice kao moja Tanja, onda su riječi suvišne. Nema slađe.
Zaljubljen u "slatku"
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 4:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
I samo da dodam da je ovo tvoj dragi pisao svojevremeno