cin 1

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
larakraft
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 10:44 pm

cin 1

Post od larakraft »

zdravo denes majkami me odvede kaj nejziniot ginekolog dr.aleksieski mi napravi klaposkopija i mi rece deka grloto na matericata mi celosno opfateno so nekoja promena i ako ne se lecam za sest meseci ke se rasirelo na cela materica pa mi rece deka treba da odam na sekoi 10 dana da me maze sa nekim gel recite mi dali je to prava terapija ili i ovaj hoce da mi sobere sve pare poz
larakraft
Novi član
Novi član

Re: cin 1

Post od larakraft »

[quote="larakraft"]zdravo denes majkami me odvede kaj nejziniot ginekolog dr.aleksieski mi napravi klaposkopija i mi rece deka grloto na matericata mi celosno opfateno so nekoja promena i ako ne se lecam za sest meseci ke se rasirelo na cela materica pa mi rece deka treba da odam na sekoi 10 dana da me maze sa nekim gel recite mi dali je to prava terapija ili i ovaj hoce da mi sobere sve pare poz[/quote] iziinite za rukopis tezak je srpski ali potrudicu se da naucim.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

CIN I se leci. Postupi onako kako ti je doktor savetovao!
larakraft
Novi član
Novi član

cin1

Post od larakraft »

hvala ti puno sunny_n :P
Odgovori