Pomoc za Avantis OptiPen 2E

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
SlatkoPile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 17, 2005 10:15 pm

Pomoc za Avantis OptiPen 2E

Post od SlatkoPile »

Zna li neko, ima li mogucnosti da se zameni baterija u OptiPen 2E. Imam ih dva komada a nisu ni korisceni, a kako mi danas rece doktor NovoNordisk-u su zabranili rad u nasoj SCG tako da na njegovo mesto dolazi Hemofarm pa cu morati da predjem na njihove karpule?
Zivot je gorak!? Ja sam nasao ono najsladje u njemu
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

????????????????????????????????????????? Odakle tvom "pametnom" doktoru ta informacija?????????? :o :o :o Ovo je najveca glupost koju sam cula do sada da je Novonordisku zabranjen rad u SCG.
Samo te folira, jer ne zna kako da ti kaze da ces morati na metalni pen i karpule, a insulin po Novonordiskovoj licenci pravi Hemofarm. Boze, sta sve necu cuti... c-c-c-c.....
Za Optipen javi se predstavnistvu Sanofi Aventisa u Beogradu, ako ti treba kontakt - tu sam.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

'Ajde Stela posalji mi tel.ili mail od tih iz Aventisa,jer bih da ih kontaktiram u vezi sa penom koji treba da nabavim a nece da mi odobre u socijalnom.Moze i na PP
SlatkoPile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 17, 2005 10:15 pm

Post od SlatkoPile »

Ne znam.Kaze da ni sam ne zna koji propisi su validni jer i on sam svakodnevno dobije neka nova pravila i neke izmene.???????
Zivot je gorak!? Ja sam nasao ono najsladje u njemu
Odgovori