Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
zdravo,imam 31 godinu u tek sam izasla iz bolnice..dg.mi je adnexitis ac.1.sin.ovarium cisticum 1.sin.konzervativnoo..lijecena sam antibioticima..metronidazol i cefazoline a propisana mi je gestagenska terapija primolut nor...molim vas da mi objasnite sta je sve ovo i kakve veze ima??hormonaska terapija sa ovom bolescuu??a menustracije su mi redovne savakih 28 dana..unaprijed zahvalana lady hana!!??:.. ogdovorite mi molim vas... help..help..help..
Koliko ja shvatam jedan deo tvoje poruke ti imas cistu na jajniku,i to mora da se prati.Licno iskustvo sa cistom.imam je vec 19 godina.Do skoro su je samo pratili dok nije pocela da pravi probleme.Hormonski poremecaji,bolovi,a i pocela je da raste.Sada preporucuju operaciju.Samo redovne kontrole i ne boj se.i obavezno trazi da uradis tumor marker.ne boj se nista.pozdrav