most i govor
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 8:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
most i govor
[/b] Prije par sedmica sam stavila most u gornjoj vilici na 4 i 5 sa nosačima na 3 i 6.Ne samo da trpim bolove u vijeloj vilici već ne mogu ni normalno da pričam budući da mi,prilikom govora,gornji zubi,tj.članci mosta udaraju od donje zube.Da li mi neko može dati oddgovor je li moguća korekcija na posotjećem mostu ili moram raditi novi!Unaprijed hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm
Verujem da je moguće (i neophodno) korigovati postojeći most. Ukoliko se to ispostavi nedovoljnim ili na bilo koji način neodgovarajućim, potrebno je izraditi novi, odgovarajući most. Na postavljena pitanja najbolji odgovor će vam dati stomatolog koji je odgovoran za most u Vašim ustima, pa je najbolje da se njemu što pre obratite, da biste izbegli eventualne komplikacije postojećeg stanja.
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 8:09 pm
Hvala najljepše na odgovoru,ohrabrili ste me.Što se pak zubara dotičnog tiče,već sam mu se obraćala, ali gospodin se pravi da ne čuje.Zato sam ovde i postavila ovo pitanje jer namjeravam ići kod drugog stomatologa koji će to odraditi budući da od ovog to i ne očekujem.Teško onaj ko je dio problema može biti istovremeno i dio rešenja.Hvala još jednom i najtopliji pozdravdrecun napisao:Verujem da je moguće (i neophodno) korigovati postojeći most. Ukoliko se to ispostavi nedovoljnim ili na bilo koji način neodgovarajućim, potrebno je izraditi novi, odgovarajući most. Na postavljena pitanja najbolji odgovor će vam dati stomatolog koji je odgovoran za most u Vašim ustima, pa je najbolje da se njemu što pre obratite, da biste izbegli eventualne komplikacije postojećeg stanja.