Most
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 01, 2008 10:10 am
Most
Juce sam stavio most na gornju vilicu. Radjen je iz dva dela: 0d 2 desno ( 2 desno je moj zub koji nije radjen) do 7, i od iste 2 do 6. Ukupno 6 zuba i 5 navlaka. Imam problem sa izgovorom, konkretno sa prednjenepcanim suglasnicima. Da li je to normalno? Takodje imam osecaj predebelih prednjih zuba. Kada grizem delom mosta, od 2 do 6, boli me 3 levo i imam utisak da ce most puci. Isto tako me zubi pod navlakama na 1 i 2 desno bole kada grizem. Pri normalnom zagrizaju prvo dodirujem navlake sekutica. Da li je i to uobicajeno po stavljanju mosta? Molim za strucno misljenje. Hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 15, 2009 12:30 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Most
dexter730023-ovo je za vas.
Ja mislim da cete se vremenom navici i da nije nista strasno.Budite strpljivi, neko vreme par nedelja,mozda koji mesec,ja se ne secam tacno vise, ali znam da je u pocetku strasno i da to prodje.Osim ako budeti imali jake bolove u zubima,onda otidnite na kontrolu.
Srecno.
Ja mislim da cete se vremenom navici i da nije nista strasno.Budite strpljivi, neko vreme par nedelja,mozda koji mesec,ja se ne secam tacno vise, ali znam da je u pocetku strasno i da to prodje.Osim ako budeti imali jake bolove u zubima,onda otidnite na kontrolu.
Srecno.